2777
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 37 پست
همون الان کردش مد تولد داخل باغ فردا دیگه همشون هی زنگ میزنن تولد تولد بیایید باغ اینقدرم چشم و هم چ ...

اصلا نرو برات مهمم نباشه به مادرشوهرتم اگر غر میزنه یا دخالت میکنه بگو کمردرد یا این ویروس جدید و گرفتی

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خووو برو تا شوهرت ببینه. وقتی نری از کجا متوجه بشه برای زنش چ کار کرده بعدشم تو چرا کادو بدی شوهرت ب ...

اخه شوهرم بیکار ۹ ماه 

هی خواهر اصلا قید نیست شوهرم بخدا چند ماه خودم خرج خونه رو میدم زبونشم چهل متر 

الان دستم خالی ندارم بخدا وگرنه خیلی دوست داشتم برم 

خوب نرو ولش کن مهم نیست ازکسی توقع نکن جز خدا قران  بخوان گشایش کارتون هست و صدقه بده

توقع ندارم شوهرم پارسال خیلی دستشون گرفت از نظر مالی ولی اونا ن 

همه امیدم به خداست اینقدر بخدا قرآن میخونم 

بنظرم وقتی دعوت کردن برو تو از کجا  میدونی پشت پرده چیه!!بیشتر تظاهر انقدم دورو ورمون دیدم ک ...

دوست داشتم برم ولی پول نداریم شوهرم ۹ ماه بیکار 

برادر شوهرمم عصبی هست ولی ن در حد شوهرم 

و خیلی دیدم از پارسال ۸۰۰ میلیون فقط جهیزیه و طلا خرید براش 

ما ۴ تا جاری مهریمون پول بود برا اون ۱۰۰ تا سکه زدن 

اونم مشکل داره ولی نه اندازه من ۱ هزارم مشکل منم نمیشه 

اخه شوهرم بیکار ۹ ماه  هی خواهر اصلا قید نیست شوهرم بخدا چند ماه خودم خرج خونه رو میدم زبونشم ...

بعضی وقتاا تقصیر خودمون این شوهراا بد میکنیم از بس ک هیچی نمیگم صدامو در نمیاد. خووو بعدا بهش زنگ بزن تولدش و تبریک بگو ی بهونه بیار ک نتونستی بری هر وقت پول دستت اومد براش هدیه بگیر بهش بده. 

دوست داشتم برم ولی پول نداریم شوهرم ۹ ماه بیکار  برادر شوهرمم عصبی هست ولی ن در حد شوهرم  ...

اخی عزیزم

چی بگم والا ی بهونه جور کن نرو 

امان از مرد بی اخلاق ک جز اه و افسردگی واسه آدم چیزی نمیزاره 

اصلا نرو برات مهمم نباشه به مادرشوهرتم اگر غر میزنه یا دخالت میکنه بگو کمردرد یا این ویروس جدید و گر ...

مادرشوهرم خبر داره پسرش بیکار پول نداره اینجا هم نیست شهرستان اینقدر مراسم گرفتن نرفتم بخدا همه رو نوشتم پول بیاد دستم برم خونشون کادوشون بدم 

بعضی وقتاا تقصیر خودمون این شوهراا بد میکنیم از بس ک هیچی نمیگم صدامو در نمیاد. خووو بعدا بهش زنگ بز ...

اره بخدا شب تا صبح گریه میکنم از دستش کاش خدا کمک منم کنه 

دوروغ چرا شمارشو اصلا ندارم 

خودشون میدونن دستمون خالی ولی باز دعوت میکنن 

درسته ولی اصلا پول ندارم شوهرم ۹ ماه بیکار وضعیت مالیم اصلا خوب نیست خدا شاهده 

خوب برادرشوهرت شرایط فعلیتونو میدونه اگه نرید پشتتون حرف زیاد میشه از کسی قرض کنید ولی برو اشتباه نکن شوهرتم ببینه یاد بگیره 

اخی عزیزم چی بگم والا ی بهونه جور کن نرو  امان از مرد بی اخلاق ک جز اه و افسردگی واسه آدم چیز ...

ن نمیرم پول بیاد دستم میریم خونش کادوشو میدیم 

آره بخدا افسردگی شدید گرفتم شب تا صبح چشمام اشک آه 

بداخلاق شکاک تهمت میزنه کتک میزنه از خونه میندازت بیرون فحاشی بیشعوری شوهر من در جهان یک 

خوب برادرشوهرت شرایط فعلیتونو میدونه اگه نرید پشتتون حرف زیاد میشه از کسی قرض کنید ولی برو اشتباه نک ...

از کی بگیرم خواهر کلی قرص کردم از خانواده خودم 

هیچکس دیگه نداره بهم پول بده بخدا  

خانواده شوهرم یه هزاری ندادن بهمون 

خبرش میرسه کادو پذیرایی این چیزاش بهش میگن مادرش و برادرش 

اره بخدا شب تا صبح گریه میکنم از دستش کاش خدا کمک منم کنه  دوروغ چرا شمارشو اصلا ندارم  ...

حتما نباید کادو بزرگی بگیری اگه خیاطی بلدی براش چیزی درست کن اگه نه براش روسری بگیر حتی با کیک و شیرینی درست کنی خوشحال میشه مهم نیت ک داری. اگه از اون افاده هاست جاریت بهتر ک نری و هیچی هم نخری. بهترین کادو هم بدی باز هم راضی نمیشه. 

خوب برادرشوهرت شرایط فعلیتونو میدونه اگه نرید پشتتون حرف زیاد میشه از کسی قرض کنید ولی برو اشتباه نک ...

اره بابا میدونن چند بار شوهرم رو زد بهشون برا پول گفتن نمیدیم