2777
2789
چع ترمیمی آخه 😐بینیت اصلا عیب و ایراد ندارع 😐طبیعی عمل کرده خیلی هم خوب شده 

همین دیگه من طبیعی نمیخواستم.. بینی قبلمم همین بود اصلا میخواستم طبیعی باشه چرا عمل کنم... من نیمه فانتزی سربالا میخواستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا اینقد زود چسبو خودتون برداشتین اخه دکتر من تا یک ماه به هیچ کس اجازه نمیده خودش برداره هر هفت ...

ینی مشکلی پیش میاد اگ خودم‌چسب عوض کنم؟ چون دکترم ی شهر دیگس

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
همین دیگه من طبیعی نمیخواستم.. بینی قبلمم همین بود اصلا میخواستم طبیعی باشه چرا عمل کنم... من نیمه ف ...

منم نیمه فانتزی میخواستم طبیعی درآورد 😅ولی خودم دوست دارم بینیم رو با اینکه خانوادم میگن خوب نشده 

منم نیمه فانتزی میخواستم طبیعی درآورد 😅ولی خودم دوست دارم بینیم رو با اینکه خانوادم میگن خوب نشده&n ...

مهم خودتی ولی من خودمم هنوز نتونستم کنار بیام چون ب سختی خانوادم راضی کزدم بعد عمل به حال مرگ بودم توقع داشتم همونی گفته بشه

قربونت  بینی شما هم مبارکه اتفاقا من با چسب راحتترم انگار خیالم راحته هنوزم که کلا ورمه با چس ...

مرسی عزیزم 

اخه اجازه نمیده خودم چسب رو عوض کنم حموم رفتن سخت شده که البته بینی خودم هنوز فرم نگرفته بی تاثیر نیست هفته پیش پنبه گذاشتن گفتن خط افتاده 

اره با چسب شیکتره😂

ینی مشکلی پیش میاد اگ خودم‌چسب عوض کنم؟ چون دکترم ی شهر دیگس

من نمیدونم عزیزم خود دکترت چی گفته

دکتر منم یه شهر دیگس ولی میرفتم هر هفته خودشم میگفت تا یک ماه باید بیایین بعدش دیگه اگه خواستین چک‌کنم دو سه هفته یه بار 

من تا یکماه خودم میترسیدم به بینیم نگاه کنم دفعه اول که بخیه کشید اینه داد دستم گفتم نگاه نمیکنم دیگه کم‌کم بعد یک‌ماه که گفت فقط شبا چسب بزن دیگه مجبور شدم نگاه کنم 

منم نیمه فانتزی خواستم، از طبیعی هم یچی اونورتره، نوک اصن نداده بالا، قوسم هیچ ندارم

منم قرار بود نوکش بده بالا سرش جمع کنه یه قوس ملایم بده 

الان نمیدونم چ غلطی کرده دماغم دراز شده 

مهم خودتی ولی من خودمم هنوز نتونستم کنار بیام چون ب سختی خانوادم راضی کزدم بعد عمل به حال مرگ بودم ت ...

عکس الانتو نمیزاری گلم؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
منم قرار بود نوکش بده بالا سرش جمع کنه یه قوس ملایم بده  الان نمیدونم چ غلطی کرده دماغم دراز ش ...

اره 😐 بخدا اصن قوس ندارم که دلم خوش کنم، صافه صافه، نوکم ک تازه افتادس 😐 فقط رفتم زیر تیغ و بیهوش😐