2777
2789
عنوان

امشب

209 بازدید | 13 پست

بارون شدیدی می‌بارید بعد رفتم تو هال دیدم همسرم داره از پنجره بیرون رو تماشا می‌کنه بیشتر که بهش توجه کردم دیدم رد اشکاش هست متوجه ام که شد اشکاشو پاک کرد و بعد رفت تو اتاق کارش

دلم براش کباب شد 

تا حالا ندیدم گریه کنه 

آلان موندم 

چیکار کنم

اینک ازش چرا نپرسیدم چون رابطه امون شکرابه

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون رابطتون شکرابه گریه میکرده حتما 🗿 

خیلی دوست دارم این باشه ، من دو سال خواننده خاموش سایت بودم . انقدر موضوعات دیدم خیانت عادی شده رسما تو این جامعه شوهر خوب کم میبینم 😑

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
چون رابطتون شکرابه گریه میکرده حتما 🗿  خیلی دوست دارم این باشه ، من دو سال خواننده خاموش سایت ...

آخه ما از اول ازدواج همچین بودیم ولی هیچوقت ندیده بودم گریه کنه

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

شکرآب و ول کن برو پیشش 💔

نمیتونم ظهری دعوای شدیدی داشتیم

برو حرف بزن باهاش

نمی‌تونم ظهر دعوای شدیدی داشتیم

آخه ما از اول ازدواج همچین بودیم ولی هیچوقت ندیده بودم گریه کنه

دلش گرفته شاید مشکلی داره با کسی به مشکل خورده ... بخدا دروغ نمیگن که دنیا دو روزه نذار تو دلش بمونه عب نداره حالا دعوا کردین یه بار پیش قدم شو حتی اگه مقصر نباشی مینتون رو حل کن 🙂❤️

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
🥺چی بگم گلم خودت هر چی صلاح میدونی ولی اون ببینه راحت از کنار اشکاش رد شدی دیگه سرد میشه  مثل ...

ما خیلی وقته باهم سردیم 

دلش گرفته شاید مشکلی داره با کسی به مشکل خورده ... بخدا دروغ نمیگن که دنیا دو روزه نذار تو دلش بمونه ...

نمیتونم ببین من بیشتر خوردش میکنم

بخدا خودمم گریه ام گرفته من برم اونجا تنها چیزی که میتونم بگم اینه که خوبی 

همین 

نمی‌تونم بغلش کنم نمی‌تونم بگم دوست دارم نمیتونم