2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم میومد ازش، نگفتم، ولی اون اومد گفت بهم حس داره و شروع شد 

و کم کم عاشقش شدم😍

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

عشق نمیدونم ولی خیلی دوسش دارم تاپیک آخرمم همینه بهشم گفتم ولی خب یه سری ماجراها پیش اومد که نتونستیم و شاید همچنان نتونیم باهم باشیم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بله... نگفتم و ازدواجشم دیدم😄💔

شما به عنوان یک آقا اگر یک نفر بهتون بگه بیشتر از یکسال هست بهتون علاقه منده و فقط واسه دوست داشتن جلو اومده نه بخاطر بیکاری و... واکنشتون چیه؟؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

تاپیکت رو غمگین می‌کنه این حرفم 

عاشق بودم خیلی اذیت شدم و آخر بهش گفتم 

جوابم داد این حرفا عادیه... همین 

امروز یکی رو تو خیابون دیدم شبیهش بود و حالم بد شد، دیگه عاشقش نیستم 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

بله 

و گفتم بهش 

پدرم همیشه میگه به دلت نخواه که بعدا حساب پس بدی 

حسی داری برو بگو فوقش میگه نه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره  الانم امدیم ویلا دوستش مثه خرس رو تخت خابیده نامزدیم

وااای خدایا خیلی خوشحال شدم خوشبخت بشید عزیزم😘

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

شما به عنوان یک آقا اگر یک نفر بهتون بگه بیشتر از یکسال هست بهتون علاقه منده و فقط واسه دوست داشتن ج ...

طبیعتا خوش حال میشم...اکه مهم بهش علاقه داشته باشم و شرایط ازدواج داشته باشم وارد رابطه میشم

کاربر آقا