2777
2789
عنوان

عجیبه؟

175 بازدید | 16 پست

من بابام داشت بازی های کشتی نگاه میکرد منم عاشق مسابقه کشتی ام همچنین المپیک و جهانی

داشتم با اشتیاق نگاه میکردم هعی با حرفام تشویق میکردم هعی استرس داشتم کاش زمان زودتر بگذره کشتی گیر ایرانیه ببره

بعد همون موقع یه اقایی تو خونمون کار میکرد(قرمزی نصب میکرد) خیلی با تعجب نگاه کرد گفت عجیبه یه دختر انقدر به کشتی علاقه داره!!!😐

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

وا چیش عجیب بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چی‌ عجیبه  حالا من به چیزی علاقه ندارم عجیبه؟، 🥴

این کلا تو ایران عادیه😂

عجیب نیست  ولی خب واقعا کم پیش میاد برای همون متعجب بود حتما  حالا صرف نظر از جنسیت من ک ...

من بازی های ایران که حساس باشه یعنی جهانی و المپیک برام خیلیییی جذابه خیلی

کشتی

والیبال عاشق این دوتام که مسابقه هاشونو ببینم

حالم از فوتبال بهم میخوره

دختر من شش ساله است ..  خودش ورزشکاره .. تمام مسابقات ورزشی رو هم دنبال میکنه🤦  کشتی ،ف ...

خوب کاری میکنه

عزیزم❤️

من بازی های ایران که حساس باشه یعنی جهانی و المپیک برام خیلیییی جذابه خیلی کشتی والیبال عاشق این د ...

خب کمتر کسی اینطوریه یعنی بطور میانگین یه نگاه سطحی بندازی میبینی اکثرا فوتبال براشون جذاب تره ... مثلا منم والیبال و فوتبال برام جذاب تره ولی کشتی برام کسل کنندست  

بعد خب وقتی کمه طرف تعجب می‌کنه.. درصورتیکه سلیقست دیگه عادیه