2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 37 پست
توزندگیم همش ناامید بودم چون هروقت امیدوار میشدم خدا همون لحظه ناامیدم میکرد واسه همین میترسم

منم نا امید زیاد شدم جوری ک واقعا میترسم ارزویی کنم

میفهممت

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
من ۵ ماه اقدام کردم شد ..استرس داشته باشی نمیشه ..من واسم مهم نبود خیلی ..

میخوام برام مهم نباشه اینم میخوام استرس نداشته باشم ولی بخدا نمیشه صبح تاشب به بچه فک میکنم حتی تو خیابون بچه میبینم شبیه ندیدبدیدا بغلش میکنم بوسش میکنم 😕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم استرس ب خودت نده نازا هم نیسی فقط زمان میبر منم پلی کیستیک بودم و بعد دوسال مدام زیر نظر تا ...

واسه من مهم نیس کی بشم فقط میخوام مطمعن بشم یروزی منم مامان میشم اگه نشم دق میکنم 😭

خدام به بعضیا که لیاقت ندارن بچه میده منی که دارم التماسشو میکنم نمیده 🥺

واسه من مهم نیس کی بشم فقط میخوام مطمعن بشم یروزی منم مامان میشم اگه نشم دق میکنم 😭 خدام به بعضیا ...

نگران نباش عزیزم انشالله خدا فرزند سالم عطا کنه منم مثل تث ناامید بودم ولی الان مامان ی پسر سه ساله و یکی هم توراهم😁

خدایا شکرت🙏🏽

منم نا امید زیاد شدم جوری ک واقعا میترسم ارزویی کنم میفهممت

دورو بریام همه پسر دوس دارن من الان فقط دعا میکنم باردار باشم حتی اگه دوقلو دختر باشه بقیم ناراحت شن برام مهم نیس🥺ایشا خدا هرکی دلش بچه میخواد بهش بده 

دورو بریام همه پسر دوس دارن من الان فقط دعا میکنم باردار باشم حتی اگه دوقلو دختر باشه بقیم ناراحت شن ...

عزیزم انشالله خدا بهت فرزندی سالمو صالحو زیبا بده

من مجردم ولی میخوام تو هر وقت باردار شدی ک مطمئنم خیلی زود میشی برا منم دعا کنی🤍

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
میشی عزیزم خیلی زود لذت ببر از زندگی من پشیمونم چرا انقد به بچه فکر. میکردم به جا اینکه به زندگیم ...

ولی بازم این دوره رو گذروندین میدونین نمیشه یااگرم بشه خیلی سخته اونم من باهمچین شخصیتی که همش استرسیو ناامیدم اصلا نمیتونم

ولی بازم این دوره رو گذروندین میدونین نمیشه یااگرم بشه خیلی سخته اونم من باهمچین شخصیتی که همش استرس ...

باور کن چشم به هم بزنی میبینی داری سیسمونی شو میخری

فقط استرس رو از خودت دور کن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️