2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بعد هنوز نامزدته؟

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

کاش یاد بگیرید وقتی درمورد خانواده‌ی طرفتون صحبت می‌کنید باهاش حواستون باشه با چه لحن و چه کلماتی می‌گید. امونجوری که شما حساس می‌شید اگر درمورد خانواده‌تون صنبت کنه اونم حساس می‌شه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
با خواهرش بحث کردی ک اینو گفتی حتما با خواهرش مشکل داری

نه خواهرش ۱۵ سالشه عین بچه رفتار میکنه نمیفهمه وقتی من اونجام نباید بره اتاق بشینه ولی وقتی خاله هاش میاد باشوق از اتاق میاد بیرون

۳ ماهه نامزدم اصلا باهام در حد سلام حرف زده

مرد جماعت همینه 

خواهر و مادرش هر عنی باشن و هر غلطی بکنن نه تنها نمیبینه و به چشمش نمیاد تازه بگی هم طلبکار شما میشن 

خواهر و مادرشون به چشمشون فرشتن و معصوم

همینو درس بگیر واسه خودت نه درباره خواهرش دیگه حرف بزن نه محل بزار بش انگار چه تحفه ای هست

روزیم حرفی زد خودش یا خواهرش که شما سرسنگینی باهاشون دربیا بگو نه من که معمولیم از رو حسادت گفته لابد عین خودش حرف بی منطق بزن