2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد😭😭😭😭

551 بازدید | 16 پست

سلام من همونیم که گفتم خواهرشوهرم بهم چیا گفت شما خواهرا پیشنهاد کردید بهش پیام های خواهرش رو نشون بدم منم نشون دادم و گفتم نگاه کن خواهر زنیکه ت رو یهو یه سیلی محکم زد تو صورتم بعد موهامو کشید گفت حرف دهنت رو بفهم😭اصلا توجه نکرد خواهزش به من چی گفت فقط منو زد دلم میخواد بمیرم نه از شوهر شانس اوردم نه از خواهرشوهر انقدر گریه کردم امروز نحس بود دعا کنید زودتر بمیرم توروخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بقیه گفتن  پیامارو نشون بده ، نگفتن بگی زنیکه !

بیجا کررده فردا صبح برو خونه بابات

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
با مردن چیزی حل نمیشه گلم دنبال راه حل باش

اخه دیگه چقدر بسوزم بسازم چقدر تلاش کنم ۶ سال تمام تلاشم کردم بچه دار بشیم ۶ سال زخم زبون های حواهرشوهر و فامیلو تحمل کردم حالا هم باید شوهرو یکاریش کنم

کار شوهرت که جای دفاع کردن نداره ولی اگه واقعا دنبال حل مسئله بودی، بهتر بود به خواهرش نمی‌گفتی زنیکه! اینجوری شاید راحت‌تر می تونستید با هم حرف بزنید. به هر حال آدم‌ها روی خانواده‌شون حساسن، مطمئنا خود تو هم همینطور هستی.

کار شوهرت که جای دفاع کردن نداره ولی اگه واقعا دنبال حل مسئله بودی، بهتر بود به خواهرش نمی‌گفتی زنیک ...

اخه خیلی عصبانی بودم حرصی بودم خواهرش کلی حرف به من زد خیلی خیلی ببخشید گفت ج ..... ده دهاتی من چجوری میتونستم اروم باشم