جهاز که اصلا .....ولی من دو سال خریدم یکبار استفاده کردم گذاشتم کابینت دیگه خودت تصمیم بگیر عزیزم 😁
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چه خوب الانکه اونی که من میخوام ۱۲ ۱۳بوددیگه دیدم واجبتراروبگیرم بهتره
اصلا وسایل غیر ضروری نخر فقط بنظرم ضروری ها رو بخر و مبل و فرش شیک و سرویس خواب خیلی شیک ...آشپزخونه هر سری مد جدید میاد زیاد نخر از همین چند کاره ها بخر من همه چی تک تک خریدم پشیمونم ....کلی ظرف ظروف استفاده نشه دارم اشتباه کاش به جاش چیزا دیگه میخریدم