2777
2789
عنوان

پانیک

152 بازدید | 20 پست

امروز به طور کاملا یهویی و برای اولین بار این اتفاق برام افتاد 🥲

یهو تمام بدنم شروع کرد به گزگز کردن و آب دهنم خشک شد و دستام تو هم قفل شد و به خواب رفت...جوری که حتی نمیتونستم انگشتامو تکون بدم... خشک شدن و سفت...

رفتم اورژانس گفت این پنیکه🥲🥲اخه یعنی چی ؟ چرا؟...

و یه آمپول تقویتی زد همین

الان هم اون حالات کمتر شده اما دستام به شدت لرزش دارن و خسته و کوفتم... و پاهام یه حالت سفتی داره...

درمانی داره؟ چی میشه ؟ تا اخر عمرم باید ترس از حمله داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری باهاش مقابله کردید؟ درمان رو شروع کردید؟ اصلا درمان داره؟🥲اولین بارم بود اخه... مرگو تجربه ک ...

همچنان دارم مقابله میکنم باهاش،افسردگی و اضطراب و وسواس فکری گرفتم بعد پانیک تازه ۱۰ روزه دارم دارو میخورم

همچنان دارم مقابله میکنم باهاش،افسردگی و اضطراب و وسواس فکری گرفتم بعد پانیک تازه ۱۰ روزه دارم دارو ...

قرص و دارو ها موثر بود؟

امسال کنکور دارم...نیاز به انرژی و تمرکز بالایی دارم، من نمیتونم قرص مصرف کنم...میدونم که معتادم می‌کنن و همش باید بخوابم🥲 اه خدا

قرص و دارو ها موثر بود؟ امسال کنکور دارم...نیاز به انرژی و تمرکز بالایی دارم، من نمیتونم قرص مصرف ک ...

فعلا یکم ارومترم فقط وسواس فکری خیلی اذیتم میکنه،نگران نباش عزیزم پانیک ترسناکه ولی بیخطره،شما اگه روحیت خوبه خودت به خودت کمک کن من چون متاسفانه از اول ادم اضطرابی بودم بدتر شدم در ضمن معدمو درگیر کرد معدم عصبی شده

فعلا یکم ارومترم فقط وسواس فکری خیلی اذیتم میکنه،نگران نباش عزیزم پانیک ترسناکه ولی بیخطره،شما اگه ر ...

خب چطوری از فکرش خارج شم؟ همش ترس از حمله‌‌ی بعدی رو دارم...

قطعا در فرصت مناسب به دکتر و روانشاس مراجعه میکنم، اما میترسم اصلا درمان نشه🥲

طبیعیه ترس بعد حمله خیلی بدتره،حتما روانشناس برو تا کارت به قرص نرسه

ی حالت مسخره‌ای بهم دست داده، اینه که با خودم میگم باید خودم خوب شم، نباید متکی به کسی باشم و معتاد یه درمان شم...

ولی باید سعی کنم مقابله کنم باهاش و درمان رو شروع کنم...

انشاءالله که شماهم هرچه زودتر خوب شی.

ی حالت مسخره‌ای بهم دست داده، اینه که با خودم میگم باید خودم خوب شم، نباید متکی به کسی باشم و معتاد ...

افرین اصلا روحیه تو نباز،سعی کن خودتو سرگرم کنی تا یادت بره درسته خیلی سخته ولی خپ سعی تو کن،من برای بار اول که پانیک شدم نمیدونسم پانیکه،رفتم سرم زدم اومدم یه هفته بعد اون مدام پیاده روی داشتم حالم اوکی بود،ولی بعد یه هفته برای بار دوم شدم دیگ ترسیدم و انقد بهش فک کردم معدمو عصبی کردوافسردگی و وسواس فکری و اضطراب بعد پانیک گرفتم،مرسی انشاالله هیچکس به این بیماری دچار نشه ماهم نجات پیدا کنیم

افرین اصلا روحیه تو نباز،سعی کن خودتو سرگرم کنی تا یادت بره درسته خیلی سخته ولی خپ سعی تو کن،من برای ...

حتما سعی میکنم... 

تنها راهش اینه خودمو با درس و تحصیل خفه کنم تا کلا این ترس از حمله‌ی بعدی و افکار منفی ازم دور شه...

امیدوارم یه روز بیاید بگید که بهتر شدید 🥲

شماهم سعی کن اصلا مهم نباشه برات، من خودم حتی دیشب که با گریه رفتم پیش دکتر و با هراس میگفتم که دستام توهم قفل شده و باز نمیشن، دکتر خیلی عادی بهم گفت خب باز نشن؟! اصلا بزار باز نشن😂 و گفت هیچ عارضه‌‌ی پزشکی اینجوری نیست... و خیلی جاها خوندم که این حملات منجر به مرگ نمیشن...

تنها راهش بیخیالیه... من خودم به شدت آدم ترسو و مستعد بافتن افکار منفیم، و باید تلاشمو کنم اصلا به این چیزا فکر نکنم...

در پناه حق

حتما سعی میکنم...  تنها راهش اینه خودمو با درس و تحصیل خفه کنم تا کلا این ترس از حمله‌ی بعدی و ...

مرسی عزیزم انشاالله،کار خوبی میکنی خودتو مشغول کن،دکتر به منم گف ترسناکترین حملس ولی بیخطره،الان جدیدا خیلی زیاد شده،به من گف،سس،سوسیس،کالباس،بادوم زمینی،چیپس و پفک،کلم،زیتون شور،تخمه،پیاز خام،سیر اینارو نخور،شماهم رعایت کن