2777
2789
عنوان

بیایید ببینی حق با منه یا همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست
خب زنگ زدن به این و اون چ نکته مثبتی براتون داشت. بعدم بادست خورده جسم سنگین نبوده ک بچس از مدرسه ا ...

اصلا تو این سه سالی که مدرسه میره همچین چیزی سابقه نداشت که از ساعت ۹ و نیم صبح بگه بریم خونه بخوابم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه اگه چیزیش شده بود چی یه گیجگاهه نزدیکه کردن اینا نمیدونن دستشون میخوره بهش ولی احتمالا بچت خسته ...

میگم که خستگی و اینا نبود داستان یعنی دیروز بچه م ۵ساعت خوابید قبل و بعد ازدکتر شب هم ساعت ۱۱دوباره خوابید تا صبح  

یعنی اصلا اینقدر تو روز نمی خوابه منم خواب و بیدار و نگران بالا سرش

خب زنگ زدن به این و اون چ نکته مثبتی براتون داشت. بعدم بادست خورده جسم سنگین نبوده ک بچس از مدرسه ا ...

با دست و جسم سنگین تو بیهوشی هیچ تاثیری نداره جفتش به جای حساس بخوره یک تاثیر داره

چقدر ماجرا رو جنایی کردی با دست زده بود با سنگ نزده بود که به نظرم خیلی شلوغش کردی

بببین خود دکتر هم گفت احتمالا به نقطه ی حساس سرش زده دوستش میگفت وقتی زد تو سرش چند دقیقه بعد به دوستش گفته خیلی خوابم میاد با اینکه دیشب خوب خوابیدم

با دست و جسم سنگین تو بیهوشی هیچ تاثیری نداره جفتش به جای حساس بخوره یک تاثیر داره

خب میبرد دکتر زنگ زدن به بقیه اصافی بود الان بحث سر زنگ زدنه نه دکتر بردن.

زنگ بعد دکتر میشد زد

خب میبرد دکتر زنگ زدن به بقیه اصافی بود الان بحث سر زنگ زدنه نه دکتر بردن. زنگ بعد دکتر میشد زد

اووو اره خب فردا میشد ببره مدرسه ولی وقتی یه چیز اورژانسی باشه ممکنه فردا دیگه گردن نگیره

ببین دکتر یه لیست بهم داد که تو این ۲۴ساعت دور و  بر  بازی و گاز و آتیش و استخر و دوچرخه و شهر بازی وووو نره چون ممکنه علامت اضافه بشه اسکن هم نوشت برا بیمارستان که اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد ببرمش اسکن

خب میبرد دکتر زنگ زدن به بقیه اصافی بود الان بحث سر زنگ زدنه نه دکتر بردن. زنگ بعد دکتر میشد زد

همسرم سر دکتر بردن هم مخالف بود چون اصولا میگفت مهم نبوده و دعوای بچگونه بوده ولی من به حرفش گوش نکردم