2777
2789
عنوان

بیایید ببینی حق با منه یا همسرم؟

304 بازدید | 26 پست

دیروز یه پسری تو مدرسه زده تو سر پسر من.من تو مدرسه بودم بچه م اومد به من گفت بریم خونه خیلی خوابم میاد. یعنی اصلا سابقه نداشت یهو خوابش بگیره. چون به من نگفته بود جریان چیه  من نمی دونستم 

اومدیم خونه دوباره گفت خوابم میاد گفتم سرت به جایی نخورده؟ کسی به سرت ضربه نزده؟ 

گفت فلانی با دست زد به سرم

بعدش رفت خوابید

منم با حالت عصبی زنگ زدم مدرسه ناظم هنوز نرفته بود گفتم بهش جریانو. بعد به ۱۱۵زنگ زدم گفت حتی اگه فقط خواب الودگی داشته باشه چون بعد از ضربه بوده آمبولانس می فرستیم براش

منم در حالیکه گریه میکردم و بچه مو بیدارمی کردم زنگ زدم به مادر اون پسر گفتم جریانو. اون بنده خدا هم خداییش خیلی خوب برخورد کرد و می خواست بیاد دکتر و... که گفتم نه

بردمش دکتر و گفت ۲۴ساعت حواست بهش باشه اگه علامت دیگه ای اضافه نشد مشکلی نیست.که خدا رو شکر نبود

حالا همسرم میگه چرا به مدرسه و مادر اون پسر زنگ زدی😐به نظرتون نباید زنگ می زدم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بردمش دکتر و گفت ۲۴ساعت حواست بهش باشه اگه علامت دیگه ای اضافه نشد مشکلی نیست.که خدا رو شکر نبود حا ...

اخه ضربه ی ساده با دست چیز جدی نبود 

بچه ت خسته بود اون روز 

نباید زنگ میزذی 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
بردمش دکتر و گفت ۲۴ساعت حواست بهش باشه اگه علامت دیگه ای اضافه نشد مشکلی نیست.که خدا رو شکر نبود حا ...

حالا زنگ زدی دیگه ولی اگه من بودم این کار رو به فردا موکول میکردم و اول تمام فکر و ذهنم پسرم بود خداروشکر بخ خیر گذشته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اخه ضربه ی ساده با دست چیز جدی نبود  بچه ت خسته بود اون روز  نباید زنگ میزذی

واقعا خسته نبود شب قبلش یازده ساعت خوابیده بود

دکتر گفت احتمالا ضربه ی سنگینی نبوده ولی به قسمت  حساس سرش خورده

بچه اگه چیزیش شده بود چی یه گیجگاهه نزدیکه کردن اینا نمیدونن دستشون میخوره بهش ولی احتمالا بچت خسته بوده

ببین وقتی ۱۱۵گفت آمبولانس می فرستیم من دیگه حال خودمو نمی فهمیدم

خب زنگ زدن به این و اون چ نکته مثبتی براتون داشت.

بعدم بادست خورده جسم سنگین نبوده ک بچس از مدرسه اومده خسته بوده خوابیده

واقعا خسته نبود شب قبلش یازده ساعت خوابیده بود دکتر گفت احتمالا ضربه ی سنگینی نبوده ولی به قسمت&nbs ...

سه  کام حبس و دیدی  طرف  

بعد تصادف  خوابید سکته  کرد 

بچه  سکته  نمیکنه ولی دور از جونش  چیزب  میشد  همه  هوار میکشیدن  مادرش  کجا  بوده

.
خوب  کردی .‌ دور از جونش  میمرد  همین شوهرت  زندت  نمیذاشت

اتفاقا ناظم مدرسه ش گفت سرسری نگذر شاید به نظر مهم نباشه ولی اتفاق بدی افتاده باشه بازم تا وقتی  به ۱۱۵زنگ نزده بودم خیلی جدی نگرفتم