2821
2789
با اجازه استارتر من یک سوال بپرسم  دوستان سوالات کنکور شبیه سوالات قلمچی و کتاب خیلی سبزه یا س ...

میدونی  کنکور یه جورایی قاطی پاتی

توش سوال استاندارد هست  ... سخت هست  .... خیلی سختم هست ... و سوالی که نباید بزنی و کلا نمیشه زد هم هست 😂

و هرسالم  یکی از درس هارو خیلی سخت میدن   مثلا امثال ریاضی و خیلی سخت داده بودن  فک کنم رتبه ۱  ۵۰ اینا زده بود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اجازه استارتر من یک سوال بپرسم  دوستان سوالات کنکور شبیه سوالات قلمچی و کتاب خیلی سبزه یا س ...

از خیلی سبز سخت تر و از قلمچی اسون تر فک کنم

خیلی سبز نردبام اینا شاید

من خودم  مثلا وقتی تست هارو فقط از خیلی سبز میزنم   تو قلمچی ۷۰ ۶۰ درصد میزنم  

در حالی که تو کنکور نمیشه   بنظرم کنکور از قلمچی سختتره  

چرا اینو میگم ؟ چون اگه دقت کنی  خیلی سبز و همه میزنن  حتی تو قلمچی هم درصد خوبی میارن  ولی تو کنکور قبول نمیشن  

واسه کنکور آی کیو هم لازمه  نردبام و ...

اره فک کنم 60بود همه درصد ریاضیشون پایین بود  این نه به نفع کسیه نه به ضرر کسی چون همه پایین م ...

نه اتفاقاااا اصلا اشتباه نکن  تو کنکور مسئله این نیست که  مثلا تو زیستتو  یا ریاضیتو چند زدی  ؟ مسئله اینهند نفر بهتر از تو و چند نفر بد تر از تو زدن

امسال ریاضی و اوتقدررر سخت بود که نمیزدن  کلا وقتی سوالات ریاضی و دادن  ملت پاشدن رفتن 

ولی اونی که  مثلا ۴ تا زده  کلی از همه جلو افتاده    انحراف معیار ریاضی خیلی زیاده   خیلیییی میتونه  رو رتبه و تراز تاثیر بزاره 

2823
2791
2779
2792