2777
2789

رویسا رونیا آردا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر

یاس کوثر.. صبرا... فاطمه صبرا.. فاطمه حلما و فاطمه اسما و فاطمه سلما و فاطمه حسنا و... 

ثمره... آیلار... هلنا... هلسا.... آیلین... مهیاس...بنیتا... آنیتا..... تانیا.... عطرا.... پناه.... نیاز.... نورا.... آوینا...آتیلا... لنا.... لیا.... النا.... هسیا.. روژان... سودا.. سها... ملورین... هیلدا. . نازلی.. دیانا

پسر

حیدر... شاهو... آرتا... آبتین.. آراد... آیهان..  کارن آیکان...کیاشا... آرسین... آرتین.... محمدحسن... امیرعباس... امیرحافظ.... امیرسبحان و... امیرپارسا.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

لنا   لیا   لنیا    نلا     الا   الین  بین المللیم هستن  نیلای    نلین  یعنی رنگین کمون   نیلسا   الای   دلارز   دلینا   دلانا   دلسا   هلسا  ملورین  ماهلین   هانا  جانا   سایا   سلیا   

رایان   دیان   آدریان   آدرین   سایمان   ادوین    بین المللی هم هستن   سامین  سامیار  کارن  آریو   آرتام   آرسام   آرتیمان   رادمان   رامان   نویان   هامین  

پسر:ایلشاد،آریوسام،آتایار،بهروان،مایار،آروز،منیل،دادمهر،مانوئل، روژهات،تورال،آرات،رایکا،روشام،روحان،آرسا،جهانیار،فریمن،هویدا

دختر:تاجلی،ماریانا،حورزاد،آمیتیدا،شانلی،ژیا،اَروشا،هیلناز،شادگون،سویرا،دُرژین،هوژین،سولینا،دویکا،لیلیانا،مکینا،ایلدیر،آلتان

برای دختر :)تبسم اتوسا ارتمیس آیسان لیانا کیمیا پناه  آپامه. افرا 

پانته آ.  دلآرا.  ساغر .ساقی .رکسانا ... الهه ...الهام  ...شکوفه ..کاساندان (اسم زن کوروش بزرگ)... ماندانا..آزیتا... درسا .درنا . ساحل .سارا..ژاسمین....مهشید...نارگل .تانیا مانیا پرنیا پریناز  تیارا تیسه

برای پسر:) رایان آرمان ارمین کوروش آئین صمیم ارین مهر فرهام 

کاوه  ارتا  آروین ایدین. ارسلان. آراد مسیح یا مسیحا.  بنیامین 

ارین یزدان لیام   میکائیل.   هامین 

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر