2777
2789

ماست ونشاسته .روشن کننده پوست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماسکای خونگی هیچ فایده خاصی ندارن فقط برا قرتی بازی و حس خوبن 

تاثیردارن وبهترازماسکای شیمیایی هستن ولی خب واسه اثربخشی نیازبه زمانه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یخ منافد پوستو میبنده 

ژل طبیعی الواورا _ پاک کننده لک پوستی ، روشن کننده ، ضد التهاب و جوش و سوختگیو .._سیاهی زیر چشمم میبره 

ترکیب شکر و روغن و قهوه _لایه برداری 

ماست و زرد چوبه _ ی دس کردن رنگ پوست 

تاثیردارن وبهترازماسکای شیمیایی هستن ولی خب واسه اثربخشی نیازبه زمانه 

همون شیمیایی ها هم بدرد نمیخورن 

فقط اسکراب ها به عنوان ماسک بدرد بخورن، حالا چه خونگی چه شیمیایی 

ماسک خونگی برای روزانه خوبه اگه مشکل خاصی نداشته باشی

ولی مشکل داشته باشی درمان نمیکنه 

من خیار 

سیب زمینی 

آب برنج 

رنده کردم گذاشتم تو قالب یخ هر روز یه کودوم و رو پوستم ماساژ میدم

خوبه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

خیار...آویشن 

خیار پوستمو روشن کرد

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼