2777
2789
عنوان

احترام همه

106 بازدید | 9 پست

پدر مادرها واجب نیست!

سالها پیش اجبارم کردن قید عشقمو بزنم و با کسی که علاقه‌ ای بهش ندارم اذدواج کنم چرا چون تحصیل کرده بود چون پولدار بود چون پدر مادرش فلان بودن برنگشتن به دل دخترشون نگاه کنن تو میخوایش میتونی باهاش زندگی کنی

بعد از چند سال بهشون گفتم می‌خوام جدا شم ولی پدرم بهم گفت دخترای خراب از تو بهترن ووووو گفت برو و هیچوقت هم پیدات نشه طلاق نگرفتما بخاطر پسرم ولی دیگ نرفتم خونشون آلان ماها گذشته دیشب فهمیدم دادشم عقد کرده و هفته دیگه عروسیشه به  خواهرم پیام دادم گفتم من عروسیش میام میدونید چی گفت گفت بابا گفته همسرش بیاد قدمش رو چشم ولی جای برا اون سلیطه تو خونه ام نیست 

دارم میترکم ببخشید اینجا گفتم واقعا هیچکسو نداشتم براش بگم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

عزیزم اول احترام همه پدرمادرها واجبه حتی کافر باشن 

مورد بعدیم ما نمیتونیم تو مسائل خانوادگی دخالت کنیم 

چون جزئیاتو نمیدونیم 

فقط اینو بگمت توام فاصله بگیر و غصه نخور وقتی بیخیالتن بیخیال باش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول احترام همه پدرمادرها واجبه حتی کافر باشن  مورد بعدیم ما نمیتونیم تو مسائل خانوادگی د ...

خیلی از پدر مادرا حتی لیاقت اسم پدر مادر رو ندارن

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

اگه دوست داری رابطه ات با خانوادت خوب بشه میتونی از فرصت عروسی برادرت استفاده کنی ب داداشت زنگ بزن و تبریک بگو بگو نمیخوای خواهرتو دعوت کنی اگه هم پدرتو بهونه کرد بگو خودش راضیش کنه کدورت ها از بین بره

اگه دوست داری رابطه ات با خانوادت خوب بشه میتونی از فرصت عروسی برادرت استفاده کنی ب داداشت زنگ بزن و ...

بجز این خواهرم بقیه جواب تلفن هامو نمیدن از ترس پدرم

عزیزم 

میدونم خیلی حس بدیه ولی یه چیزی بهت میگم بدونی 

همون طور که مادر وپدر میتونن عاق کنن ونفرین کنن 

فرزند هم بر گردن پد. ومادر حق داره  

پس محکم بمون و از خدا بخواه که بهت توی این موقعیت سخت صبر بده 

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
عزیزم  میدونم خیلی حس بدیه ولی یه چیزی بهت میگم بدونی  همون طور که مادر وپدر میتونن عاق ...

سخته قوی موندن