2777
2789
عنوان

بچها کمک

73 بازدید | 22 پست

کنفرانس دادن و جلو بچها سوال جواب دادن خیلی برام سخته 

چکار کنم 

🥺🥺🥺🥺🥺در حدی خجالت میکشم ممکنه غش کنم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چندبار کنفرانس بدی عادت می کنی قبلش خوب تمرین کن،نگران نباش بهترین سخنرانا هم دفعه اولشون قطعا استر ...

چطور کنفرانس میدین‌معلممون‌گف‌تو‌دانشگاه‌میگن‌بیاین‌جلو‌کنفرانس‌بدین‌...

من‌استرس‌گرفتم‌از‌الان🥴

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور کنفرانس میدین‌معلممون‌گف‌تو‌دانشگاه‌میگن‌بیاین‌جلو‌کنفرانس‌بدین‌... من‌استرس‌گرفتم‌از‌الان🥴

آره معلمتون راست گفته 

🥺💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چندبار کنفرانس بدی عادت می کنی قبلش خوب تمرین کن،نگران نباش بهترین سخنرانا هم دفعه اولشون قطعا استر ...

جدی

آره معلمتون راست گفته  🥺💔

😰میرین‌جلو‌چیا‌میگین‌واقعا‌سخته‌

سال‌دومیم‌از‌الان‌‌فکرمو‌درگیر‌کرده

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
چطور کنفرانس میدین‌معلممون‌گف‌تو‌دانشگاه‌میگن‌بیاین‌جلو‌کنفرانس‌بدین‌... من‌استرس‌گرفتم‌از‌الان🥴

قشنگ چند بار قبلش تمرین کن مثلا جلو آینه وایسا انگار جلوت آدم وایساده کنفرانستو ارائه بده،یا جلو خانواده یبار ارائه بده استرست کم میشه.قبل شروع کنفرانس یه نفس عمیق بکش،به دوستای صمیمیت بگو استرس دارم بهت اعتماد بنفس بدن اوکی میشه

چه درسی کنفراس داری

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
😰میرین‌جلو‌چیا‌میگین‌واقعا‌سخته‌ سال‌دومیم‌از‌الان‌‌فکرمو‌درگیر‌کرده

ن بابا زوده درگیر بشی اووه 

آره واقعا باید پروژه هارو ارائه بدی توضیح بدی 

من پست سیستم ارایه دادم ولی جلو بچها سختمه

قشنگ چند بار قبلش تمرین کن مثلا جلو آینه وایسا انگار جلوت آدم وایساده کنفرانستو ارائه بده،یا جلو خان ...

من حتی جواب دادن سوال هم برام سخته 

میگم اگه اشتباه کنم چطور 

چه درسی کنفراس داری

درس تخصصی مهندسی کامپیوتر هستم 

درس تخصصی مهندسی کامپیوتر هستم 

کدوم درس 

کاردانی هستی؟

منم همون رشته بودم

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
کدوم درس  کاردانی هستی؟ منم همون رشته بودم

نه کارشناسی 

ترم دوم هستم طراحی الگوریتم 

من حتی جواب دادن سوال هم برام سخته  میگم اگه اشتباه کنم چطور

اشتباه کنی چی میشع مگه؟ زمین به آسمون میاد؟ خود معلما و استادا که کارشون تدریس و ارائه درسه ممکنه اشتباه کنن،رشته کلام از دستشون در بره،فراموش کنن چی می خواستن بگن و...

ببین زیاد بهش فک نکن،از پسش برمیای

فایتینگ😜

اشتباه کنی چی میشع مگه؟ زمین به آسمون میاد؟ خود معلما و استادا که کارشون تدریس و ارائه درسه ممکنه اش ...

مطمئنی 🥺🥺

خیلی استرس دارم 

حرفات آروم بخشه