ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهر منم با اهنگ های غمگین و مخصوصا کوردی کرمانشاهی ک غمگین میخونن میخونه ومیره تو حس
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
این فکرا فقط خودتونو اذیت میکنه . چرا وقتی هیچی نشده سر یه همچین چیزی بهم میریزین؟ احساستون به همسرتونم منتقل میشه . حیفه خودتونو زود سر همه چی اذیت کنید . هر آدمی ممکنه با آهنگ بره تو حس .. اینکه نشد دلیل خب :(
احساس میکنم تو دلش یه چیزی هست خب آخه وقتی گوش میده میره بعدش بالکن یه سیگار میکشه
من چیزی از ارتباطتون نمیدونم اما بنظر میاد یکم باید منطقی تر برخورد کنید . تا وقتی چیزی یا مدرکی ازش ندیدین چه دلیلی داره بخاطر این چیزای ساده خودتونو اذیت کنید یا رابطه تونو خدشه دار کنید .در هر صورت امیدوارم به زودی درگیری فکریتون از بین بره :) به ایشونم خیلی گیر ندید شاید حس و حال پاییز گرفتش 😂