2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست

من نظرم متفاوت از بقیه است چون خودم هم بچه ندارم و بعد از ۱۵ سال خدا نخواسته بچه دار بشیم. جوری زندگی کن که کسی جرات این حرف ها رو نداشته باشه یعنی اینقدر به خودت برس و روی اعتماد به نفست کار کن که همگی بگن بابا این خودش اهل بچه داری نیست الان خیلی ها اصلا علاقه ای به بچه دار شدن ندارن پس اول با شوهرت هماهنگ کن که بگه ما بچه نمی خوایم و اگر دوباره هر کس این بحث رو کشید وسط بگو من که فعلا منصرف شدم از بچه داری اگر خواهرشوهرت گفت پلی کیستیک هستی کتمان کن و با نیش خند بگو مثل اینکه خواب نما شدی

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی واقعا چطوری همه تاپیک ها رفتی و لینک گذاشتی واسه مشکل خودت والا که مسخره است چه حوصله ای داشتی با این ضد حال بگو بخدا 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
اگه  مشهدی هستی حرفاتو باور میکنم، مشهدیا میتونن خیلی ظالم باشن به چشم دیدم.

توغلط کردی چرادروغ میگی من زنه برادرخودم ۱۵سال بچه دارنشد یه بار به روش نیاوردیم اینا همه دست خداست جواب توروهم خدا بده که به مشهدی ها تهمت میزنی

قبلا یک بار جلوی جمع منو ضایع کرد میگفت اره زهره خانومم که اجاق کوره بچه دار نمیشه

بهش بگو اجاق جهنم داشتن هنر نیست حالا چندسالش چندتا بچه داره تو چندسالته شوهرت چی میگه 

بخدا واقعیه کهش همش خواب بود کاش زندگیم اینجوری نبود

پس خیلیییی ببخشید اینو میگم هم خودت هم شوهرت واقعا بی غیرتید که اجازه میدید اینطور باهاتون حرف بزنن و توهین کنن دخالت کنن 

واقعا متاسفم 

♻️کارما♻️
خدا اتیش بندازه تو اجاقش الهی خیر اجاقش نبین بی شعور

خدا اجاقشو خاموش کنه. انشاالله سرب داغ بریزن ورودی اجاقش رو😂

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بهش بگو اجاق جهنم داشتن هنر نیست حالا چندسالش چندتا بچه داره تو چندسالته شوهرت چی میگه 

۲۲ سالشه ۳ تا بچه داره ۱۳ سالگی ازدواج کرد من ۳۵ سالمه شدهرم از بابت اینکه بچه دار نمیشیم ناراحته ولی چیزی نمیگه