2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیاد رفت و امد داریم دلم نمیخواد ببینمش همش میاد خونمون فوضولی میکنه

خواهر شوهرت بهت حسادت می‌کنه ادبیاتش داد میزنه عزیزم به نظر من اصلاً به روی خودت هم نیار برو الان برای خودت یک دمنوش اسطوخودوس درست کن یک آهنگ بزار و برقص و ببین چی داری که تا این حد چزوندیش

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

عزیزم اول یه چیزی بهت بگم ،کی گفته شما که سندرم تخمدان پلیکیستیک دادید باردار  نمیشید ؟دور از جون بیماری لاعلاج که نیست .اگر وزنتونو بیارید پایین خیلی بهتون کمک میکنه .من با وجود پلی کیستیک شدید و کلییییی کیست ریز و درشت دوبار مادر شدم .فقط آرامش داشته باش و به سلامت خودت فکر کن و بسپر دست خدا .در ضمن من جای شما بودم چت خواهر شوهر نامحترم رو میزاشتم جلوی همسرم تا خودش دهن خواهرشو ببنده .در آخر واقعا در عجبم از نترسی و بی وجدانی خواهر شوهرت کاش می‌فهمید این حرفهایی که  میزنه و دلی که میشکنه  تاوان داره و خدا به دادش برسه اگر تاوانش رو بچه هاش بخوان بدند.همسر برادر من دوبار زایمان کرد ولی قسمت نبود بچه هاشون بمونن و از رست رفتند .الان ۱۲ سال میگذره من یکبار هم به خودم اجازه ندادم راجع به تصمیمشون برای بچه دار شدن باهاش صحبت کنم در صورتیکه خیلی با هم رفیقیم و فقط،سه سال اختلاف سن داریم .حتی برادرم هم گفت تو بیوفت جلو ببرش دکتر برای اقدام مجدد زیر بار نرفتم .دکتر خوب پیدا کردیم و غیر مستقیم به دستشون رسوندیم ولی هرگز راجع بهش صحبت نکردم.

اخه من ۶ ساله تلاش کردم نشد

چرا بهش میگی من مشکل دارم بچه اار نمیشم؟؟؟ این چتا واقعیه؟ اگه واقعیه خیلی بی دست و پا هستی ببخشید ها و شوهرت هم همینطور

بهش بگو خودت بیخود کرددددی درمورد زندگی من نظر میدی و بگو الهی به سر خانواده خودت بیاد و دلت به بدترین شکل بشکنه ، بگو به تو ربطی نداره و دفه آخرت باشه پیامتو رو گوشیم میبینم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
چرا بهش میگی من مشکل دارم بچه اار نمیشم؟؟؟ این چتا واقعیه؟ اگه واقعیه خیلی بی دست و پا هستی ببخشید ه ...

اخه هی میگفت چرا بچه دار حمیشین نکنه مشکل داری روانیمون کرده بود جلو همه میگفت پس کی بچه میارین مجبور شدیم تد خلوت بهش بگیم گفتم به کسی نگو بعد یک بار تو جمع تو مهمونی جلو همه گفت اجاق کوری 

چطور میشه اسی که اینقدر مهربونم جواب فحش های اونو بدی البته من هیچ وقت فحش نمیدم اما کسی اینجوری توهین کنه درستی میشورمش دیگه وسط دعوا آجی بودنش از چیه ؟راستی چه مشکلی داری گلم ؟اگه واقعا بچه دارنمیشی بهشون حق بده آدم نباید خودخواه باشه بهرحال هرکسی حق داره بچه دار بشه البته معذرت می‌خوام اما نظر شخصی خودم رو گفتم ،الهی دامن همه مادران سبز بشه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️