2777
2789
کجا دقیق اومده وگرنه قبول نیست تا من برم بخونمش مطمئن شم 

دقیق نمیدونم چیزی که من شنیدم

عزیزم شما که نماز میخونی پس بهتره با حجاب بخونی حیف نیست وقت میذاری اخرش هم بدون روسری

اره خوب ما که نمی‌دونم اما به نظرم و به قول اون کاربر باید آدم پاکی باشی از درون واگرنه مهم نیست خیل ...

ادم زرنگ اونیه هم با خدا باشه و اون دنیاشو داشته باشه هم این دنیاشو به نحو احسن  و معقول ازش استفاده ببره

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق نمیدونم چیزی که من شنیدم عزیزم شما که نماز میخونی پس بهتره با حجاب بخونی حیف نیست وقت میذاری ا ...

وقتی هیشکی نمیدونه پس داریم تقلید کور کورانه میکنیم ،کاش جوابش پیدا میشد

ادابش کجا دقیقا اومده منبعش کجاست ،لطفا بگید برا من

مسلمانان اداب نماز رو از پبامبر یاد گرفتن 

خداوند تو قران اشاره ب نماز و روزه در ساعت معین کرده اما راجب جزئیاتش چیزی نگفته و از پیامبر خواسته ک اینو ب مسلمین اموزش بده ! پوشش در حین نماز هم گفته شده باید عین پوشش واجب اسلام باشه

پیروان پیامبر هم نماز رو از ایشون اموزش دیدند 

و پیامبر هم ب واسطه فرشته وحی نماز رو یاد گرفت

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
وقتی هیشکی نمیدونه پس داریم تقلید کور کورانه میکنیم ،کاش جوابش پیدا میشد

پوشش اراسته یه جور احترام به طرف مقابله و پوشش ازاسته کامل ترین پوشش یعنی چادر پس بهتره وقتی داریم با خدا صبحت میکنیم اراسته باشیم

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

مسلمانان اداب نماز رو از پبامبر یاد گرفتن  خداوند تو قران اشاره ب نماز و روزه در ساعت معین کرد ...

اگه جزییاترو تو قران می‌فرمود الان اینقد سردرگم نبودیم .بر حال ممنونم

وقتی خیلیا با کاشت نماز میخونن و میگن دلت با خدا باشه پس احتمالا بدون روسری هم میشه بخونی  لطف ...

خیلیا خیلی کارا میکنن مهم اینه طبق اصولش باشه 

شما قرمه سبزی رو ب جا سبزی های اصولیش یه چیزای دیگه بریز توش 

شاید قیافش همون بشه اما طعمش فرق میکنه 

البته ک این مثال بلاتشبیه هست ولی نماز هم چیزی شبیه ب همینه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اگه جزییاترو تو قران می‌فرمود الان اینقد سردرگم نبودیم .بر حال ممنونم

اگر همه جزئیات رو میفرمود که باید ۵۵۰ جلد قرآن داشتیم😑😑

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

آيا در نماز، پوشيدن چادر لازم است‌؟ زن چه مقدار از بدن را بايد در نماز بپوشاند؟ اگر سهواً بخشى از آن هويدا شود چه حكمى دارد؟ آيادر غيرنماز ديدن پاى زن (پايين‌تر از قوزك پا) توسط نامحرم، گناه و حرام است‌؟ لطفاً آيات يا روايات آن را بيان كنيد؟

زن در غير حال نماز، هنگامى كه در معرض ديد نامحرم قرار گيرد، لازم است تمام بدنش را به جز «دست تا مچ» و «چهره» بپوشاند. زن بايد هنگام نماز نيز تمام بدن حتى سر و موى خود را بپوشاند، ولى پوشاندن صورت به مقدارى كه در وضو شسته مى‌شود و دست‌ها و پاها تا مچ لازم نيست، اما براى اين‌كه يقين كند مقدار واجب را پوشانده بايد مقدارى از اطراف صورت و قدرى پايين‌تر از مچ دست و پا را هم بپوشاند.

پوشش به مقدارى كه گفته شد اگر بدون چادر هم محقق باشد، براى نماز كفايت مى‌كند، بنابراين اگر بلوزو شلوار پوشيده باشد و يا جلوى چادر چند لحظه‌اى سهواًباز باشد اشكالى نداشته و نمازباطل نيست.

در حال نماز، اگر نامحرم او را نبيند، اگر علاوه بر دو موضع بالا، كف و روى پاها تا قوزك پا را نپوشاند، نمازش صحيح است. در اين كه زن بايد بدن خود را بپوشاند و نگاه كردن به بدن او حرام است شكى نيست و آيات و روايات بر اين مطلب دلالت دارند.

آن چه مهم است اين است كه از اين دو اصل كلى (وجوب پوشش و حرمت نگاه) چه مواردى استثنا شده است‌؟

بيشتر فقها، با توجه به آيات و روايات فتوا داده‌اند كه - در غير حالت نماز - تنها چهره و دو دست (از مچ به پايين‌تر) از آن قاعده كلى مستثنا شده‌اند، ولى بقيۀ بدن زن از جمله پايين‌تر از قوزك پا، داخل همان اصل كلى (وجوب پوشش و حرمت نگاه) باقى مانده‌اند.

1) بنى‌هاشمى، توضيح المسائل مراجع، ج 1، ص 463، مسئلۀ 789
2) ر. ك: استفتائات امام خمينى، ج 1، ص 137؛ توضيح المسائل مراجع، همان، ص 465
3) . محمد وحيدى، احكام بانوان (فتاواى حضرت امام)، ص 15
4) . نور، آيه 30
5) . همان، آيه 31