maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 عنوان دی اف آی ۲۶ 187 بازدید | 14 پست کسی بوده شوهرش دی اف آیش ۲۶ باشه و میکرو کرده باشه؟دکتر گفت زیر ۳۰ خوبه ولی باز نگرانم 1402/07/13 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاkho12 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1191 نمیدونم شوهرم اسپرمش ضعیف نیازه مااین ازمایش انجام بدیم؟؟ الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون
maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 نمیدونم شوهرم اسپرمش ضعیف نیازه مااین ازمایش انجام بدیم؟؟ آره خیلی مهم.تو شهرستان اصلا نمیدونن چی هست.من رفتم مرکز مام تازه بعد ۳ سال این آزمایشو براش نوشتن
یاkho12 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1191 آره خیلی مهم.تو شهرستان اصلا نمیدونن چی هست.من رفتم مرکز مام تازه بعد ۳ سال این آزمایشو براش نوشتن انشاالله زودی نتیجه بگیری برامنم دعا کن چندسال چشم انتظارم الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون
maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 انشاالله زودی نتیجه بگیری برامنم دعا کن چندسال چشم انتظارم ممنون عزیزم انشالله.من الان ۸ روزه انتقال جنین دادم.میترسم به خاطر دی اف آی نتیجه نده
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13777 ممنون عزیزم انشالله.من الان ۸ روزه انتقال جنین دادم.میترسم به خاطر دی اف آی نتیجه نده اوووووووانتقال جنین دادی. نشستی فکرای بیخود میکنی که چی بشه.به جاش به این فکر کن اگر قسمتت باشه، اسمشو چی بزاری.بخواد بگیره با dfi 70 ام میگیره
maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 اووووووو انتقال جنین دادی. نشستی فکرای بیخود میکنی که چی بشه. به جاش به این فکر کن اگر قسمتت باشه، ... شما تجربشو داشتین.خیلی سخته همش فکرای منفی میاد تو سرت.تازه بعد انتقالمم سرما خوردم.اینقد عطسه و سرف کردم.خیلی نگرانم
یاkho12 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 1191 ممنون عزیزم انشالله.من الان ۸ روزه انتقال جنین دادم.میترسم به خاطر دی اف آی نتیجه نده عزیزمبارک باشه ب امید خدامثبت میشی .فقط ب اینا فک نکن ب چیزای خوب فک کن الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون
maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 عزیزمبارک باشه ب امید خدامثبت میشی .فقط ب اینا فک نکن ب چیزای خوب فک کن فدات شم مرسی انشالله
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13777 شما تجربشو داشتین.خیلی سخته همش فکرای منفی میاد تو سرت.تازه بعد انتقالمم سرما خوردم.اینقد عطسه و سرف ... بله.تا دلت بخواددرکم میکنم ولی هرچند سخته سعی کن بش فکر نکنی. دنبال اسم بگرد که حواست پرت بشه.بسپر بخدا. قسمتت باشه،مثبت میشه
maman2ghlooha مدیر استارتر عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 66 بله. تا دلت بخواد درکم میکنم ولی هرچند سخته سعی کن بش فکر نکنی. دنبال اسم بگرد که حواست پرت بشه. ... شما الان باردای؟
🌹_دلسا_🌹 عضویت: 1394/03/20 تعداد پست: 9498 شما الان باردای؟ عزیزم چی شد با دی اف آی ۲۶ باردار شدی،؟چندتا جنین واستون تشکیل شد؟ خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰