2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

1272 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها

برم یکراست سراغ اصل مطلب

من و شوهرم عقدیم و شرایط خلوت خیلی کم برامون پیش میاد

همینطوری مثلا مادرش دعوت میکنه یا مادرم میریم و میاییم اما شرایط خونه هامون جوریه که اصن نمیشه خلوت کرد

اخرین باری که جور شد خانوادش رفته بودن مسافرت و این مربوط به حدود ۶ ۷ ماه پبشه

من رفتم خونشوو و انقدر بهش کرم ریختم و اذیتش کردم و در اخرین کرم ریزیم داشت با بطری آب میخورد که زدم زیر بطری و آب ریخت روش ( چون قبلش اذیتم کرده بود اینکارو کردم)

خلاصه خیلی عصبی شد و گفت پاشو گمشو برو خونتون که من از حرفش ناراحت شدم و معذرت خواهی کرد و اینا ولی بهش گفتم احساس میکنم شانم زیر سوال رفته و دیگه نمیخوام بیام اینجا! ( برای رابطه منظورم بود وگرنه دعوت خانوادگی رو نمیشه نرفت)

خلاصه الان دوباره خانوادش فردا میخوان برن سفر و گفت بهم میای پیشم؟ و من اگه برم حرف خودمو زمین زدم اگه نرمم واقعا خیلی وقته با هم نبودیم و خودم دلم میخواد😑😐

چکار کنم بنظرتون؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عه؟ نمیدونم حس میکنم برم میگه آ دیدی اومدی گفتی نمیام که یکی از یکی کودک تریم اخه

اون موقع 😑😘کن‌ 😐😂

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A