2789
عنوان

مریضیه لاغری😂

1281 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

برای بار آخر تایپیک زدم

اسمم مریمه

امروز از ساعت ۲ نیم ظهر استارت رژیم رو زدم

۵۶ کیلو هستم

قدم ۱۵۵

۱۸ سالمه

متاسفانه مریضی اینک باید لاغر کنم افتاده به جونم همه میگن اندامت خوبه وزنت خوبه ولی خب خودم اینی که هستم و نمیخوام و خسته شدم 

هدف اولم ۵۰ کیلویی هست

و هدف دومم ۴۸ کیلویی

میخوام رژیم آب بگیرم اول ۵ روز زنده موندم ی ۵ روز دیگه میگیرم بشه ۱۰ روز 

فقط آب مخورم و سر درد و سرگیجه و اینا داشتم شربت آب و عسل و آبلیمو درست میکنم میخورم

ورزش هامم روزی یک ساعت حلقه و ۵۰ تا دراز نشست 

میدونم خطرناکه رژیم خوبی نیست ولی ی شوکی میخوام بدم خواهشا انرژی منفی ندین اگر کسی میخواد رژیم بگیره بگه یک گروه بزنیم هر کس رژیم خودشو داشته باشه منتها باهم باشیم و رقابت کنیم 

من روبیکا دارم و اوکی ام واسه گروه زدن اگر کسی روبیکا داره موافقه استارت رژیم بزنیم بگه اینجا بیشتر از ۳ نفر بشیم گروه میزنم .

امروز تایپیک زدم از ۲ نیم ظهر دیگه هیچی نمی‌خورم ولی از فردا هر شب ساعت ۱۲ گزارش کل روزمو میزارم براتون 

🙂🤍

حالا میگن قرص لاغری ضرر داره 

والا من با قرص بیست و خورده ای کم کردم اینقد عوارض نداشت

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

منم یه همچینمریضی دازم 57 کیلو ام قدمم 162 هست حس میکنم خیلی چاقم میخوان بشم 50

امروز ژریم سیب رو شروع کردم میگن روزی نین تا یک کیلو کاهش داره میخوام یک هفته بگیرم 

از صبح ساعت 9 بیدار دشم دوتا سیب خوردم یکی صبحابه یکی نهار

trying to be come better 🌱                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه همچینمریضی دازم 57 کیلو ام قدمم 162 هست حس میکنم خیلی چاقم میخوان بشم 50 امروز ژریم سیب رو ش ...

من گرفتم کم نکردم 

تمام رژیم هارو گرفتم تاثیر نداشت

رژیم آب آخریه برسم به وزنی که میخوان بعد سالم خوری و کالری شماری میگیرم 

چه قرصی خوردی عزیزم؟ تو چند وقت کم کردی ؟؟

هر قرصم ماهانه بود که بین ۵ تا ۹ کیلو هر سری کم میکردم 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من گرفتم کم نکردم  تمام رژیم هارو گرفتم تاثیر نداشت رژیم آب آخریه برسم به وزنی که میخوان بعد ...

من دیروز 57.1 ناشتا بودم ساعت 11 از باشگاه برگشتم خودمو وزن کردم 56.1 بودم

الانم 65.3 هستم 

البته من خیلییی راحت وزن کم میکنم اگه یه روز هیچی نخورم 2 کیلو کم میکنم

trying to be come better 🌱                                            
من دیروز 57.1 ناشتا بودم ساعت 11 از باشگاه برگشتم خودمو وزن کردم 56.1 بودم الانم 65.3 هستم  ا ...

خب اینک طبیعیه چیزی که کم میشه آب بدنه نه چربی ولی خب نمیدونم منم فعلا آب درمانی گرفتم

خب میشه اسمشو بگی 

خارجیا ویکتوریا و بلک و دیاموند بود که با اینکه خیلی خوب کردم ولی زیاد راضی نبودم اذیتم کرد 

ولی صوفیا ایرانی بود اذیتم نکرد درد معدمم خوب کرد 

ببخشید میشه اسم قرصتون رو بگید

گفتم عزیزم 

حتما اصلش رو پیدا کنید که عوارض نداشته باشه 

با اب ؟ 

واقعا این کار و یه احمق میکنه فقط 😐

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
با اب ؟  واقعا این کار و یه احمق میکنه فقط 😐

یکم موأدبانه حرف بزنید به جایی بر نمیخوره فقط شعور خودتونو نشون میدین 

همون احمق هایی که شما میگین اگ یکم تحقیق کنید می‌فهمین که وقتی این رژیم رو گرفتن نتیجه های مثبتی داشته براشون تا منفی طرف هم لاغر شده هم بیناییش بالا رفته هم پوستش عین آینه شده هم بدنش پاکسازی شده هم اگر یبوست داشته خوب شده  و خیلی چیزا دیگه ..

شما که میخوای توهین کنی نظر نده یا نظر میدی موادب باش .

واقعا آدم گاهی باید تاسف بخوره به خاطر مردمان کشورمون تو نظر دادنتون هم ادب ندارین

با نخوردن کسی نمیمیره دوست گلم