2777
2789
عنوان

پوست لک دار

354 بازدید | 24 پست

بچهاا پیشنهادتون برای کمرنگ شدن لکه های صورت چیهههه درمانی دارههه آیااا؟ تازگیا بخاطر یک چیزی ک گرمی بود صورتم پر جوشش شد بعدش حالا ک حوشا رفتن لکه های قهوی ای مونده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷۵۰ هرجلسه.فعلا دوبار رفتم ولی یکبار دیگه هم باید برم یه روتین پوستی هم خریدم و استفاده میکنم

چقدر هزینش بالاس..من ک این نقدار نمیتونم بدم نمیدونم چکار کنم

بعد از سرم ویتامین سی حتما باید مرطوب کننده بزنی ک جذب پوستت بشه یه مرطوب کننده پوست چرب بگیر مدیلن ...

ممنونم عزیزم حتما میگیرم امتحان میکنم امیدوارم خوب باشه

شما استفاده کردین ؟

من از لایه بردار حاوی ویتامین سی استفاده کردم قشنگ پوستو شاداب وبشاش کرد وجای جوشم کمرنگ میکنه ولی مناسب شما همون سرمش جدا هس ضدافتابم که همه باید بزنن واین ضدافتاب خاصیت ضدلک داره

من از لایه بردار حاوی ویتامین سی استفاده کردم قشنگ پوستو شاداب وبشاش کرد وجای جوشم کمرنگ میکنه ولی م ...

نمیدونم چرا اسم لایه بردار میاد پشیمون میشم‌‌..اخا دکتر پوست رفتم بهم لایه برادر پانژلو داد چند روز اسفاده کردم پوستم پوست پوست شد و قرمز جای لکه بدتر شد هیچ جا نمیتونستم برم دیگ نزدم