اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
منم گرفتم خیل بی حالم بودم رفتم دکتر بهم دوتا آمپول یه شربتو یه قرص داده بعد آمپولا حالم خیلی بهتره
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
پسر من یهو گف مامان سر درد دارم، کم کم تب کرد،دارو هر 4ساعت جواب نمیداد،یه روز اینطوری گذشت فرداش دیدم فایده نداره بچم داره تو تب میسوزه بردمش دکتر همون دارویی که خودم دادم رو تجویز کرد، همون لحظه رفتم یه دکتر دیگه برای بچم سرم و امپول توی سرم تجویز کرد، سرم زد و برگشتیم خونه تبش اومد پایین
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
برای سرفه و سوزش قفسه سینه راهکار داری؟ آمپول زدم خوب نشدم
سلام گلی ، گل ختمی و عناب و آویشن دم بده با عسل شیرین کن بخور
سیر خام بخور مثل قرص با آب قورت بده ، بهتره اول نصفش کنی
سلام ب روی ماهتون فکر کنم روند درمانی گیاهی بهتره درسته؟
اگر روش درمانی گیاهی رو شروع کردید دیگه نباید شیمیایی بخورید
و اگر دارو شیمیایی رو شروع کردید نباید گیاهی بخورید
چون گیاهی داره اخلاط رو میریزه بیرون
اما شیمیایی خشکش میکنه
ورم معده و رفلاکس دارم ضرر ندارن؟ ممنونم از وقتی که میذاری
نشنیدم که برای ورم معده بد باشه🌷