2777
2789
عنوان

ماشینم خدایا😭😭😭😭

409 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز یه اتفاقی افتاد یه خط تقریبا ۳۰سانت روی در  ماشینم افتاد😭😭

وای قلبم داره وایمیسته

بابام و داداشام دلداری میدن میگن درست میشه چیزیش نیست ولی فکر میکنم اینطوری میگن آروم شم

من بخاطر این ماشین عشقمو از دست دادم برای همین جونم به جونش بستست🥲

یه چیزی بگید آروم شم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه اسفج هایی هست نانوعه، میکشی روی خط ماشین از بین میبرتش، منم دارم اصلا انگار نه انگار که خط افتاده روش ماشینت چیه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من خیلی حساسم برای همه چی الان انگار درش کنده شده اینقدر دارم گریه میکنم🥺🤦🏻‍♀️

خب اشتباه میکنی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
رانندگی همینه دیگه ناراحتی نداره اتفاقه میفته  حالا چرا عشقتو از دست دادی برا ماشین؟

این تاپیکم هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12157720/چقدر-سخته-بلاتکلیفی-بیاید-یکم-از-زندگیم-بگم-راهنمایی-کنید

یه اسفج هایی هست نانوعه، میکشی روی خط ماشین از بین میبرتش، منم دارم اصلا انگار نه انگار که خط افتاده ...

اگه سیاه باشه خطش میبره ولی اگه رنگ ماشینو ببره ن 

من رنگ براقی روش  رفت با اینام پاک نشد

اگه سیاه باشه خطش میبره ولی اگه رنگ ماشینو ببره ن  من رنگ براقی روش  رفت با اینام پاک نشد

اینی که من دارم انگار جادو میکنه نه رنگ میبره نه خراب میکنه انگار روز اول

خوبه واقعا؟ از کجا گرفتی؟

والا چند سال پیش یکی از دوستام بهم داد کلا ۵ سانته، یکمشو جدا میکنی خیس میکنی میزنی به خط عالی میشه. بگردی پیدا میکنی سرچش کن.