2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مترجمی بودم ادبیات سخت تره نه در خد زبان مدرسه باشی نمیتونی ادامه بدی زبان دانشگاه چیز سختیه ا ...

ینی امیدی نیست پیشرفت کنم؟ زبان دوست دارم و دبیرستان اوکی بودم ولی اونقد فول نیستم   مکالمه هم بلد نیستم من میتونم بنویسم ترجمه کنم و بشنوم بفهمم

ممنون ک جواب دادی اونجا از بچهها عقب تر نیستم؟ خیلی سخته؟

من رشته دانشگاهیم زبانپ ادبیات انگلیسی ‌‌ . به حرف هر کسی گوش نده . اصلا سطح مدرسه برای این رشته کامل نیست باید در زبان انگلیسی تا حد پیشرفته بلد باشی که بتونی بخونی . مگر نه اصلا نمیشه این رشته رو خوند 

ینی امیدی نیست پیشرفت کنم؟ زبان دوست دارم و دبیرستان اوکی بودم ولی اونقد فول نیستم   مکالم ...

چطور کلاس نرفتی بلدی؟

کاری نداره چندتا کتابای دانشگاهو بگیر ببین میتونی بخونی؟

چون ازاد و پیام نور که چیز خاصی یاد نمیدن

همه درساش اسون و قشنگ نیستا

مثلا فلسفه به زبان انگلیسی رو شما متوجه میشی؟

خب استاد که نمیاد دیکشنری باز کنه برای  شما

و دونه دونه براتون ترجمه کنه

چند سالته

رشته های بهتر هم هستا

زبانو اموزشگاه برو هم فانه هم درسایی که لازم نیستو نمیخونی

من رشته دانشگاهیم زبانپ ادبیات انگلیسی ‌‌  . به حرف هر کسی گوش نده . اصلا سطح مدرسه برای ا ...

خب الان که من داخل انتخاب رشتم زدمش 

امکان نداره خودمو بالا بکشم؟ بعد یک ترم مثلا؟

ممنون ک جواب دادی اونجا از بچهها عقب تر نیستم؟ خیلی سخته؟

خب تا زمانيكه دانشگات شروع شده ميتوني خودتو تقويت كني من رشتم زبان و ادبيات انگليسه ترم اخرم و دوساله دارم كلاس زبان برگزار ميكنم هم انلاين هم حضوري در كنارش بعضي از هم كلاسيام فقط اومدن كه مدرك بگيرن، خودت بايد تلاش كني و در كنارش كلاس بري اينجوري ميتوني از پسش بر بيايي زياد سخت نيست

چطور کلاس نرفتی بلدی؟ کاری نداره چندتا کتابای دانشگاهو بگیر ببین میتونی بخونی؟ چون ازاد و پیام نور ...

من اولا دبیرستان زبان درحد ۱۸ ۱۹ بوده 

سریال انگلیسی زیاد میبینم ک میفهمم بعضی چیزاشو

فقط میخام بدونم منی ک احتمال ۹۰ درصد زبان قبول میشم دانشگاه جای پیشرفت دارم یا ن 

نرم اونجا ضایع بشم 

خب تا زمانيكه دانشگات شروع شده ميتوني خودتو تقويت كني من رشتم زبان و ادبيات انگليسه ترم اخرم و دوسال ...

مرسی که گفتی پس باید دانشگاه و کلاس باهم پیش ببرم 🌸ممنونم پس امیدی هست