2789
عنوان

مشاوره 💔

122 بازدید | 3 پست

من 4ماهه با یک نفر آشنا شدم و خیلی هم دوسش دارم اول رابطه گفت باشه من تمام دوست های دخترمو می‌ذارم کنار و خب بلاک و.... کرد بعد از مدتی گفت این دختر زیادی پیشم حرف میزنی و بعد دوستمم خیلی دوسش داره و.. فلان بزار با این در ارتباط باشم اگه شد با دوستم اوکیش کنم گفتم باشه مدتی گذشت بعد دختره اومد بهم گفت من رضا رو دوست دارم و.. بهش گفتم کلا گذاشتش کنار بعد بهم گفت حالا من گوه خوردم که باهاش ارتباط بر قرار کردم فکر نمی‌کردم که حالا علاقه داشته باشه بعد از اون اکس میاد هر چی از دهنش در میاد بهم میگه بعد میاد معذرت خواهی می‌کنه و گذشتشو بهم میگه که چقدر آدم کثیفی بوده حالا میگه بخدا من عاشقتم بجان مادر و خواهرش اینا قسم میخوره و میگه میخوام زنم بشی فقط کمی صبر کن فعلا شرایطشو ندارم بنظرتون حرف هاشو باور کنم !؟

غیر از این من کلاس دوازدهم هستم خب کنکور اینا ... دارم و همش دلتنگش میشم و همش بهش فکر میکنم و... بنظرتون چیکار کنم که انقدر بهش فکر نکنم و فقط درس بخونم

فارسی گفتی ولی نفهمیدم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از من به تو نصیحت

فلن درستو بخون اون اقا اگ واقعا دوست داشته باشه بعد کنکورت بیاد جلو 

یه چیز دیگم بگم ادما عوض نمیشن عزیزم چیزی ک من به چشم خودم دیدم رو بهت میگم

عزیز دلم درست رو بخون بعد کنکور انقد موقیعت های بهتری پیش  میاد ک نگو بهت قول میدم 

طوری باش ک بعد کنکور شرمنده خودت نشی ک ای وای اگ درس میخوندم وضعم بهتر بود 

این پسرا همیشه هستن