2777
2789

بستگی به رسم و رسوماتتون داره 

ما فقط داماد یه فرش میخره و تشک و پتو همین

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی رسم نداشتن برای پسرشون مادرم جهیزیه کامل داد

ولی برای دخترشون رسم داشتن یخچال گاز لباسشویی سرویس چوب و تلویزیون رو گفتن داماد بگیره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بستگی به رسم و رسومات شهر یا خانوادگی خودتون داره 

بعضی ها ۳ تا تیکه میگن مثل فرش تلویزیون یخچال

بعضی ها ۵ تا فرش تلویزیون یخچال لباسشویی سرویس چوب 

که به نظرم ۵ تیکه واقعا زیاده

بعضی ها هم هیچی 

تلویوزیون .ماشین لباسشویی .گوشیم خراب شد پول یخچال داد برام گوشی خرید خانوادم یخچال خریدن 

دم دستی ظرف و قاشق و... هم داد خودش همزن برقی و فر برقی و پتو و لحاف و بالش و پرده اینا با چند تا ۰یز ریز دیگه هم شوهرم انجام داد

تقسیم کردیم خودمون یه جوری قطعه خاصیو تعیین نکردیم

اما خب خودم کلا ۱۲۰ تومن خرید کردم

بقیشو اون خرید😂

مبل و تخت و....

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

هر جایی فرق داره ولی اکثر لوازم صورتی و تصویری نصب تلویزیون با داماد و یه فرش رسم ماست خونه داشته باشه ولی خوب شوهر من علاوه بر خونه نداشت همه چیزی که آورد یه فرش بود تلویزیون بابام گرفت 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷