2777
2789
عنوان

مشکل سینه دارم

165 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ی دختر ۲۷ سالم که طی ۱ سال نیم حدود ۲۵‌کیلو کم‌کردم پوست سینم استریا زده ک حالت چروکی زیاد‌ شده حس خوبی بهش ندارم و بالای سینم چربیش رفته پوست شدن  وقتی خم میشم بالای سینم خالی می‌کنه آویزون میشه و حتی رو پهلو میخوابم و دوست پسرم قراره بیاد خواستگاریم بنظرتون این خیلی چیز مهمی ک باید قبل ازدواج بگم بش ؟ خودم حس خجالت دارم 

بنظر شما چیکار کنم ؟بدنسازی هم میرم ۶ ماهه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید عزیزم سایز سینه قبلا بزرگ بود الان اویزون شده میتونید لیف کنی؟ 

قبلا ۷۵ بودم الان ۷۰ شدم سایز سینه هام خوبه ن خیلی کوچیکه نه خیلی بزرگ فقط بالای سینم رفته در اصطلاح بگم باد خالی خالی کرده ک بشه پوست وقتی خم میشم یا رو به پهلو می‌خوابم تا نوک سینم چروک پوست میشه 

بیست و پنج کیلو کم کردی؟ مگه چند کیلو بودی؟ من بعد از زایمان ۲۵ کیلو اتومات ازم کم شد بعد از سزاری ...

عزیزم ۲۵ کیلو کم کردم ۸۷ بودم ولی قدم ۱۶۶ تا ۶۰ اومدم وزنم ک اشتباه کردم باید ۶۹ اینا میشدم خیلی کم کردم بافت سینم بد شد