2777
2789
عنوان

ای خدا مامان من چرا اینجوریه:)))))

173 بازدید | 8 پست

بخدا خسته شدم دو ماهه باید برم دکتر حالا دلیلشو نمیگم چرا. اما خیلی ضروریه خودشم میبینه دارم چقدر درد میکشم میگه پول ندارم 

حالا الان داره پول میاد دستش داره نقشه میکشه سرویس خوابو لوازم اشپزخونه بخره

یه ماه پیش ۲۰ میلیون پول لوازم اشپزخونه داد

بچه ها پول خودشه میدونم خودشم خق داره خرج کنه ولی بنظرتون واقعا کدوم ضروریه

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

همه رفتنی ان دیر یا زود 😂سرویس خواب جدید می‌تونه تولدی دوباره رو رقم بزنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم......مادرتو درک نمیکنم ...چون مامان من از حق خودشم میگذرع  فقط برای رفاه بچه هاش 

بهش بگو میشه خرید نکنی ب من پول بدی نیاز دارم ؟

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
بخدا میگم این دفعه میخوام باهاش منطقی حرف بزنم چی‌بگم راستی به بابام بگم درجا میده ها اما رو دروا ...

وااا 

رودروایسی چیه؟ از پدرت نگیری از کی باید بگیری پس؟مگه میخای خرج خوشگذرونیش کنی 

خیلی خجالتی ای

اون سرویس خوابم برای ما میخواد بخره فکر میکنه این چیزا برامون مهمتره در صورتی که من حاضرم گوشی ۱۰۰ م ...

😔😔

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
2790
2778
2791
2779
2792