به همسایه ها اپارتمان فقط سلام میدین یا احوالپرسی هم میکنین یه مرد همسایه همیشه منو میبینه میگه سلام خوبی؟ منم میگم سلام احوال شما خوبین؟ ولی بقیه واحد ها اصلا سلام نمیدن همیشه اول من سلام میکنم اونا هم نهایت جواب میدن
فقط همسایه روبرو یه سلام و تمام...تمام همسایه های آپارتمان که نمیشناسم بعضیاشونم تاحالا ندیدم اصلا
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
نه دیگه یه سلام مگه میخواد چیکار کنه فک کن خانمه سلام نمیکنه بعد شوهرش به رسم ادب میگه سلام خوبی من ...
چون تجربه ی بدی داشته مثل من.هردفعه همسایه ی سلام علیک میکنه فضول حرف بیارچیپ بوده برعکس کسایی که اصلامحل نمیدن سرشون توکارخودشونه البته بلانسبت شماالانم یه همسایه دارم باهمه سلام علیک احوالپرسی گرم ولی حرف بیارمحل یه سری مسایل که ازدستش درمیرن ازتوسوراخی که گوشه ی درش ایجادکرده میبینه
چون تجربه ی بدی داشته مثل من.هردفعه همسایه ی سلام علیک میکنه فضول حرف بیارچیپ بوده برعکس کسایی که ا ...
نمیدونم شاید خانمی محترمی به نظر میاد همه واحد ها محترم و متشخص همچنین ما اصلا کاری به کار هم نداریم ۷ ساله این آپارتمان ساکنیم برام عجیب بود که دوس ندارن یه سلام کنن به هم منم احترام میزارم بهشون سلام نمیکنم دیگه ولی یه جوری شدم دیروز شوهرش سلام و احوالپرسی کرد خانمش همینجوری نگاه میکرد منم سلام کردم رد شدم.