2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

125 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده نمیتونم نفس بکشم بینیم کلا بسته شده سرماخوردم آبریزش خیلی شدید دارم سرم درد میکنه چشام یکمی قرمز شده و داره تیر میکشه تب دارم ولی از سرما دارم میلرزم گلوممدرد میکنه سه روزه گوشمم کیپ شده آب دهنمو قورت میدم انگار یکی داره بش مشت میزنه 

...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالم زیاد بدنبود از قطره‌ی بینی استفاده کردم ازاین اسپری ها ک مال حساسیتی هاست الان کلن بینیم چفت شده دارم بادهن نفس میکشم...دلم میخواد بخوابم خوب شم ولی چجوری بااین حالم بخوابم همونجا توخواب خفه میشم

...

انفولانزاس  بد موقعی هم گرفتی

مامانم رفته بود عروسی من نرفتمم همه اونجامریض بودن دادشم گرفته بوداول من ازش مراقبت کردم بش شربت دادم و شونه هاشو گرفتم خوب بشه مدرسه میرفت  اون خوب شدمن گرفتم

...

حالم زیاد بدنبود از قطره‌ی بینی استفاده کردم ازاین اسپری ها ک مال حساسیتی هاست الان کلن بینیم چفت شد ...

دستگاه بخور روشن کن، نفست یکم باز بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
مامانم رفته بود عروسی من نرفتمم همه اونجامریض بودن دادشم گرفته بوداول من ازش مراقبت کردم بش شربت داد ...

پس همونه مطمینن 

انفولانزا طول درمانش باید طی بشه 

فقط غذای خوب بخور بخودت برس هرچند اشتها نداشتی هم کاری نکن ضعف بگیری چون بدتر میشی

دارو هم الکی هست تاثیر ندارع 

دو هفتع میشه کامل خوب بشی 

من پارسال گرفتم اینقد فاجعه گرفتم که رفتم دکتر التماس میکردم بستری بشم 

منی که اصن از دکتر رفتن بیزارم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز