2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

123 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده نمیتونم نفس بکشم بینیم کلا بسته شده سرماخوردم آبریزش خیلی شدید دارم سرم درد میکنه چشام یکمی قرمز شده و داره تیر میکشه تب دارم ولی از سرما دارم میلرزم گلوممدرد میکنه سه روزه گوشمم کیپ شده آب دهنمو قورت میدم انگار یکی داره بش مشت میزنه 

عاشق نودلم🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم زیاد بدنبود از قطره‌ی بینی استفاده کردم ازاین اسپری ها ک مال حساسیتی هاست الان کلن بینیم چفت شده دارم بادهن نفس میکشم...دلم میخواد بخوابم خوب شم ولی چجوری بااین حالم بخوابم همونجا توخواب خفه میشم

عاشق نودلم🍜

انفولانزاس  بد موقعی هم گرفتی

مامانم رفته بود عروسی من نرفتمم همه اونجامریض بودن دادشم گرفته بوداول من ازش مراقبت کردم بش شربت دادم و شونه هاشو گرفتم خوب بشه مدرسه میرفت  اون خوب شدمن گرفتم

عاشق نودلم🍜

حالم زیاد بدنبود از قطره‌ی بینی استفاده کردم ازاین اسپری ها ک مال حساسیتی هاست الان کلن بینیم چفت شد ...

دستگاه بخور روشن کن، نفست یکم باز بشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
مامانم رفته بود عروسی من نرفتمم همه اونجامریض بودن دادشم گرفته بوداول من ازش مراقبت کردم بش شربت داد ...

پس همونه مطمینن 

انفولانزا طول درمانش باید طی بشه 

فقط غذای خوب بخور بخودت برس هرچند اشتها نداشتی هم کاری نکن ضعف بگیری چون بدتر میشی

دارو هم الکی هست تاثیر ندارع 

دو هفتع میشه کامل خوب بشی 

من پارسال گرفتم اینقد فاجعه گرفتم که رفتم دکتر التماس میکردم بستری بشم 

منی که اصن از دکتر رفتن بیزارم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.