2777
2789
عنوان

تولدمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
دقیقا امشب داشتم به این چند سال ک گذشت فک میکردم که چقد داغون شدم برا یه سری اتفاقا 😔و چقد گریه کرد ...

برای همه آدما روزای سخت هست امای ادمای سرسخت هستن ک از این شرایط ناامید نمیشن 

من مخالف این جمله ام که میگه به هرچی میخوای میرسی اما موافق این جمله ام که پاشو یه قدم بردار حتی اگه ندونی تهش میرسی یانه لااقل میدونی یه حرکتی برا خودت زدی

ب راه بادیه رفتن به از نشستن باطل گر مراد نیابم ب قدر وسع بکوشم

منم روزای سخت داشتم روزای خیلی سخت ولی ازین تولدم تا اون تولدم خیلی چیزارو تغییر دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همه آدما روزای سخت هست امای ادمای سرسخت هستن ک از این شرایط ناامید نمیشن  من مخالف این جم ...

میدونی یه وقتایی یه آدمایی تو زندگیت یه کارایی میکنن یه رفتارایی میکنن یه حرفایی میزنن... که تو دیگه نمیتونی خودتو دوس داشته باشی...خیلی کارا میکنی ولی نمیشه... نمیدونم چی بگم که جور بگم ...مفسله قصه ی من... خیلی وقتا میگم کاش بمیرم راحت شم از اینهمه آشفتگی و فکر و خیال و آشوب... تموم شه بره همه چی.... 

میدونی یه وقتایی یه آدمایی تو زندگیت یه کارایی میکنن یه رفتارایی میکنن یه حرفایی میزنن... که تو دیگه ...

اره یه وقتایی میشه آدم اونقدر خسته میشه ک میگه تاب ندارم کاش همه چی تموم بشه

منی ک دارم اینارو بهت میگمم شده بی تاب بشم میگم شده استاپ کنم و بگم خب ک چی؟نمیخوام دیگه خستم همونجوری موندم نه یروز!!!!شده ۱ماه یا بیشتر 

اما دیدم هرچی بمونم چیزی عوض نمیشه حال من بهتر نمیشه 

میدونی مثل این وسط جزیره گیر کنی بگی خب ته دنیاس همه چی تموم شد!!!اما تا ابد این جمله هارو بگی ن اون جزیره عوض میشه نه تو یباره زندگیت تموم میشه 

پس مجبوری ک تغییر کنی تا شرایط بدو بهتر کنی

تا وقتی بارون میاد وقتی اون جزیره طوفانی میشه و تو هنوزم داری گریه میکنی توی یه کلبه چوبی گریه کنی نه تو سرما!!!!!!

اره یه وقتایی میشه آدم اونقدر خسته میشه ک میگه تاب ندارم کاش همه چی تموم بشه منی ک دارم اینارو بهت ...

چیزی درمورده سابلیمینال شنیدی؟ میخام با سابلیمینال برسم به اون چیزایی که میخام... 

چیزی درمورده سابلیمینال شنیدی؟ میخام با سابلیمینال برسم به اون چیزایی که میخام... 

نه نشنیدم منظورت ضمیرناخودآگاه؟

ببین در مورد قانون جذب و فکر مثبت و ...کاملا جبهه گیرم و اصلا قبول ندارم و خیلی مخالف این دلخوش های الکی ام

اما ضمیر ناخودآگاهو قبول دارم

ولی در کل بدون تاوان هرچیزی قربانی کردن!!!!

هیچ کس بدون درد کشیدن ب چیزی نمیرسه یه نوزاد هم موقع تولد تلاش میکنه فرمولی غیر این وجود نداره چرا اینکه چطور تلاش کنی فرمولش متفاوت اما محرکه اش تلاش!!!!

نه نشنیدم منظورت ضمیرناخودآگاه؟ ببین در مورد قانون جذب و فکر مثبت و ...کاملا جبهه گیرم و اصلا قبول ...

آره مربوط به ضمیر ناخودآگاست... درد

چیزی که میخامو خیلی ساله دارم میکشم...