2777
2789
عنوان

برادر جومونگ

144 بازدید | 10 پست

شبکه تماشا بجای پخش سریال های طنز مثل پایتخت و دودکش و دیوار به دیوار و سریال های صحت و عطاران داره سریال های خارجی میده آی فیلم هم که سریال های دهه ۶۰

اینا واقعا صدا و سیما رو خالی کرده و سلبریتی کُشی میکنند.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب دویست بار پخش کردن دوباره دو ساعته دارن پخش میکنند

فکر کردم منظورت تسو برادر جومونگه😐🤣

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
چون یا ممنوع التصویر شدن یا خودشون دیگه مایل نیستن برای صدا سیما کار کنند 

دقیقا 

خیلی هاشون هم انقلاب و اسلام رو مسخره کردن و با دشمن هم فکرن و آب توی آسیاب دشمن میریزن. همون بهتر که نباشن 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

همه بازیگرا و نویسنده های طنز رو فراری دادن

بعدم حتی حاضر نیستن کارهای قبلیشونو نشون بدن 

یکسری قبل محرم‌هر شبکه ای میزدم‌ سریالای مرحوم‌سیروس گرجستانی رو پخش بود فکر کنم فقط با ایشون‌مشکل نداشتن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

از طنز متنفرم

اتفاقا جومونگو دوس دارم نوستالژی دوران دبیرستانمه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//