2777
2789

داداشم کارگر و ۳۵ سالش 

زن داداشم ۳۰ سالش 

سه تا هم بچه دارن داداشم افسردگی داره بخاطر ضربه مالی که ۴ سال پیش خورده

وضع مالی خوبی اصلا ندارن … 

داداشم اصلا اخلاقش خوب نیست مثلا حتی بچش رو ادب نمیکنه بنشونه سر درس و مشق و توی سن بلوغه براش وقت نمیذاره به حرفای زن داداشم اهمیت نمیده و…. 

زن داداشام ی تیکه ماه 

امشب داشت میگفت دیروز داشنم سه ساعت گریه میکردم برای بدبختی هام و اینده بچه ها و جدیدا داداشت ترامادول میخوره 

هر وفت درد دل میکنه کل زندگیم سیاه میشه توی دلم میگم مگه من میتونم چیکار کنم چرا اینقدر حالم بد میشه سر نوشت ادما ر که نمیتونم تغییر بدم 

تنها کمکی که میتونم بکنم اینکه تقریبا هفته ای صد دارم میدم به بچه ها ب زن داداشمم که مریض اخرین بار مثلا سه میلیون پول دادم هر وفت میدم هزار هم پس نمیگیرم 

چیکار کنم امشبم که حرف زد کل فکرم شد منفی میترسم بلایی سر زندداداشم یادداداشم بیاد یا نگران اینده بچه هام شوهرم همش میگه چرا توی خودتی 

۲۴ سالم بچه ندارم خودم

عزززیزم  مالی کمک میکنی   خدا بهت رحم میکنه عزیزم

انشاالله حل بشه مشکل شون

ببریدش کمپ

گفتی معتاده؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

کاش زنداداشتون میرفت سر یکار مناسب که کمک خرج داداشتون باشه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شما ماهی 😍😚 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
قرص ترامادول ی داروی ارامش بخش فکر کنم

نه عزیزم قرص ترامادل یه قرص به شدت اعتیاد اوره من سر همین موضوع دارم طلاق میگیرم 

دوست عزیز اگه دوست داشتی برا شادی روح پدرم صلوات بفرست. ممنون.
نمیتونه بیچاره دانشگاه نرفته سه تا بچه داره

خدا بهشون کمک کنه

خدا به شما هم اجر بده که کمکشون میکنی

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
نه عزیزم قرص ترامادل یه قرص به شدت اعتیاد اوره من سر همین موضوع دارم طلاق میگیرم 

نمیدونم والا تا الان به اندازه کافی نگران بودم اینکه که دیگه چی میخوره به من مربوط نیست به حرف زنش گوش نمیده من ی چی بگم‌دیگه ..

خیلی ناراحت شدم بابت زندگی برادرتون اما عزیزدلم اجازه نده دیگران رو شما تخلیه روانی بشن... شما تا جایی که از دستت برمیاد کوتاهی نمیکنی اما اینقدر اونقدر بشینی غصه بخوری که حتی شوهرت هم متوجه بشه عاقلانه نیست... اگه میبینی بهت فشار زیادی میاد بنظرم پیش مشاور برو.. حتما بهتر راهنماییت میکنه.. به این فکر کن که قراره در آینده مادر بشی پس باید روحیه ات خیلی قوی تر ازین حرفا باشه و بتونی محیط شادی براش فراهم کنی

میدونی اونم دلش پر شمارو امین خودش میدونه و درد دل میکنه گناه داره هواشو داشته باش خدا هواتو داشته باشه 

منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه کتکم میزنه من خواهر ندارم اوایل میرفتم یا زنگ میزدم خواهرشوهر درددل میکردم یه بار گفت من کاری نمیتونم کنم یا زندگی کن یا طلاق بگیر من میدونم اون کاری نمیتونه بکنه ولی فقط بخاطر اینکه آروم شم اون لحظه بهش پناه می‌بردم خیلی دلم شکست دیگه اصلا بهش ن زنگ زدم ن خونش رفتم آدم وقتی مشکل داره خودش میدونه باید چیکار کنه ولی باز نیاز داره درددل کنه