2777
2789
عنوان

همفکری

87 بازدید | 10 پست

سلام اگه از اول نسبت به اسم بچتون پشیمون شدین و چندبار خواستین تعویض کنین بخاطر توضیحات شناسنامه منصرف شدین ولی همچنان دودلین ایا اسمشو عوض می کنین با اینکه شناسنامه توضیح دار میشه یا نه قید تعویض اسمو میزنین واینکه قصد بچه دوم ندارین

سلام خانم، منم همین مشکلو دارم و از توضیحات که تو شناسنامه بیاد عذاب وجدان میگیرم وگرنه به هر ترفندی بود عوض میکردم و مشکلات و دوندگی هارو انجام میدادم، شما اسم بچتون چی هست؟ آیا پشیمون شدید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام استارتر عزیز، میشه بپرسم وسواس فکری شما خوب شد؟ خواهر منم دقیقا همین مشکل رو پیدا کرده؟ شما اسم ...

نه خوب نشدم چندوقت خوب میشم دوباره شروع میشه الان زده دوباره عوض کنم همین دیگه موندم چ کنم همسرم میگه ایکاش همون ماه اول عوض کرده بودی تاالان همه عادت کرده بودن همینجوری دوسال طول کشید