2777
2789

تب و گلو درد و بدن درد دارم.انگار بدنم داره قطعه قطعه میشه.میخام شاید بذارم متاسفانه.قرص پراپرانول خوردم واسه مورد دیگه.توی نت خوندم تداخل دارویی با دارو های ضد فشار خون داره.چند ساعت بعد پراپرانول میتونم شیاف بذارم.تو رو خدا اگه میدونین بگین.نمیدونین دکتر و پرستار که میشناسین تگ کنین..توی گوگل ببینین عکس بفرسین.چشمام تاره.نمیتونم بخدا😔😔😔به سختی تایپ میکنم.برم بخونم هم هرچی بخونم نمیفهمم

ویروسه، کروناست، نمی‌دونم چیه که دو هفته بیشتره کشته منو، اولا که بدن درد و ارز داشتم بعد شد گلو دارد بدن درد، الان سرفه، سرقه، سرفه. تازه بیاییم خیلییییییییی ضعیف شده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاکا قرص دهانی 

چ ربطی  ب قزص مقعدی داره

جدب دارو از مقعد کمترین تداخل ممکنه رو داره بزارش هم تبتو میاره پایین هم دردتو کم میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ویروسه، کروناست، نمی‌دونم چیه که دو هفته بیشتره کشته منو، اولا که بدن درد و ارز داشتم بعد شد گلو دار ...

منم گرفتم برای سرفه چیکار کنم همش خلطیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ویروسه، کروناست، نمی‌دونم چیه که دو هفته بیشتره کشته منو، اولا که بدن درد و ارز داشتم بعد شد گلو دار ...

والا نمیدونم.منم از بچم گرفتم.نمیدونم شیاف بذارم تداخل داره.نمیدونم چن ساعت باید بگذره

منم گرفتم برای سرفه چیکار کنم همش خلطیه

والا همه نوع  شربتی خوردم ، یعنی شربتی نیست نخورده باشم ولی سرفه خستم کرده ، خونه ما که ماشاالله همه فقط سرفه

والا نمیدونم.منم از بچم گرفتم.نمیدونم شیاف بذارم تداخل داره.نمیدونم چن ساعت باید بگذره

زنگ بزن ۱۱۵ شاید راهنمایی کنه

والا همه نوع  شربتی خوردم ، یعنی شربتی نیست نخورده باشم ولی سرفه خستم کرده ، خونه ما که ماشاالل ...

من الان تاپیک پربازدید دیرم یکی نوشته بود  پینرک دم کنی بخوری

یکی نوشته بود شربت بنفشه باریج

یکی نوشته بود دیفین هیدرامین کامپاند

کو تست کن ببین کدوم خوبه

وای بچه منم بعد یه هفته تب افتاده به سرفه.منم امروز کلااااا افتادم

خیلی بده ، فکر کنم همه آخرش گرفتار سرفه میشن، 

من که دخترم وقتی گرفت حالم خیلییییی بدتر شد، طاقت تب کردن و مریضیشو نداشتم ولی واسه تب واسش شیاف گذاشتم خیلی خوب بود

من الان تاپیک پربازدید دیرم یکی نوشته بود  پینرک دم کنی بخوری یکی نوشته بود شربت بنفشه باریج ...

دیفن خوردم، پلارژین خوردمم، برم هگزمن خوردم ، 

ولی اونا رو گفتین امتحان نکردم 

ممنون