2777
2789
عنوان

حالم داغونه

141 بازدید | 9 پست

زن اکسم خیلییی خوشگله همه میگن و واقعا دارم عذاب میکشم با اینکه خیلییی به من ظلم کرد ولی خدارو ببین چیکار کرد براش:/ خیلی دلم میگیره از این موضوع چرا همه با من مقایسش میکنن بسه دیگه بدبختی اینجاست که اکسمم فامیل نزدیکمونه خیلی نزدیک:/ حتی اون دخترم تو پیج اینستاش گذاشته بود من از اون خیلییی سر ترم و کلی حرف به من زده بود... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو پیجش گفته بود از تو سرتره؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
اره بخدا پست گذاشته بود من از اون ینی من سر ترمو همه میگن من خیلی خوشگلم و اون هیچی نیستو اینا:/

ولش کن وقتی اینجوری میگه مشخصه چقدر ادم کوچیک و خودشیفته ای هس

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)