2777
2789
عنوان

خانومایی که رب درست میکنید

820 بازدید | 17 پست

داریم رب درست میکنیم باید کفی که روشه رو بگیرم یا ن؟بعدچقد نمک بزنم ؟کی بزنم؟چکار کنم ربم خوشرنگ و خوش طعم بشع و دیر خراب بشه قبلا درست میکردیم‌ولی هیچیش یادم‌نمیاد لطفا فوت و فنی دارید ب منم بگید ممنون میشم

اره کفش رو بگیر... نمک وسطای پخت بزن... خیلی خیلی مراقب باش ته نگیره که تلخ میشه.... خوشرنگیش هم به گوجه ت و غلظت ربت بستگی داره. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

آخر نمک بزن از،آخر روغن بریز .بزاری کامل آبش،خشک بشه .زیاد هم بزن ته نگیره سیاه بشه

وقتی یخورده سرد شد بریز دبه یا شیشه درشو سفت کن چپه کن هواش،بره بزازی انباری هیچکارش،نمیشه عین پلمپ میشه

کاربر سال۹۷م

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

کف بگیر بزار کنار پایان پخت اضافه کن..نمک هم آخر پخت بزن ..بزار خوب با حرارت کم پخته و سفت بدون آب بشه بعد داغ داغ رب داخل بطری در فلزی تمیز بریز در محکم ببند و شیشه ها  رب برعکس بزار چند ساعت تا خوب سرد بشه و حالت کنسروی میشه خراب نمیشه

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
آخر نمک بزن از،آخر روغن بریز .بزاری کامل آبش،خشک بشه .زیاد هم بزن ته نگیره سیاه بشه وقتی یخورده سرد ...

من یکم نمک زدم الان کی بزنم نمکشو اخرش ینی چی؟بعد بیروندیخچال خراب نمیشه؟

کف رو نگیر

  گجه رو له میکنی اول  بهش نمک نزن.بزار یه روز بمونه  حسابی نرم بشه 

 صاف که کردی   دونه هاش قاطی نشه  

 

بهتره خودت آب کنی.وقتی دستگاه میدی خوب نمیشه 

 آب رو بریز تو قابلمه  بزار به جوش بیاد 

   اخرای کار که دیگه ری داره به تفت میاد اصطلاحا

 نمک بزن   بزار حسابی تفت بیاد شل برداری   کپک میزنه

 به ازای 50 کیلو   1 لیوان و نیم نمک 

 بازم بچش


 بعد که درست شد از ظرف خالی کن بریز تو یه لگن 

 یه سله بزار روش بزار یکی دو روز تو آفتاب بمونه تا اگه آب بندازه خودش خشک بشه 


سلام 😍
2804

کف روشو نگیر چون همون رنگ ربتو زیاد میکنه.

نمک بزن

اخر سر روغن بریز توش هم خراب نمیشه هم ربت سرخ میشه و خوشرنگ.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
روغن نباتی بریز توش، خوش رنگ میشه. نمک زیاد بزنی، کپک نمیزنه، ولی تو غذا باید یادت باشه نمک نزنی. ...

ما قبلا رب درست میکردیم اصلا کپک نمیزد پارسال هم خریدم تا حالا همین چند روز پیش داشتم کپک نزد اصلا ولی خوشرنگ نبود رنگ غذا رو هم تیرع میکرد زیادی هم شوربود

2805
آره نمک آخر بزن زیاد شور نکنی نه مال ما که نشده هم شیشه هم دبه ها

چ خوب ما همیشه رب رو سفت سفت برمیداشتیم و تو شیشه میریختیم یخچال میذاشتیم ولی این سری زیاد جا ندارم تو یخچال

چقد روغن بزنم؟

من برای ۱۰۰ کیلو گوجه ۱.۵ لیتر روغن ریختم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز