2777
2789
عنوان

کیست بارتولن

3268 بازدید | 19 پست

سلام خانما کسی از کیست بارتولن اطلاعاتی داره؟

من خیلی یهویی کنار لابیا ورودی واژن متورم شد و حالت خون آب گرفته با درد کم 

هیچ علائمی قبلش نداشتم بصورت یهویی اومد الان فقط امروز اینجورشده متاسفانه چندساعت بعدش هم عادت ماهانه شدم نمیتونم توی آب گرم بشینم ببینم کمتر میشه ورمش یانه بعد بزم دکتر 

کسی میدونه چیکار باید کنم تو همچین شرایطی

من بعد زایمانم دچارش شدم.البته قبل بارداری هم تو ایام پری  متورم میشدن ولی بعد زایمانم متورم شدند و دردناک .اینجا سرچ کردم همه گفته بودن یا باید دکتر تخلیه کنه یا جراحی .ولی از من خوب شد .اب گرم بگیر بخودت .از من گاهی متورم میشن و دردناک باز دوباره خوب میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد زایمانم دچارش شدم.البته قبل بارداری هم تو ایام پری  متورم میشدن ولی بعد زایمانم متورم شد ...

مشکلم اینه چندساعت بعد اینکه یهوییمتورم شد پریود شدم نمیتونم توی آب گرم بشینم و این شدیدا نگرانم نمیدونم چیکارکنم برم اول پیش دکتر یعنی باا وجود خونریزی؟

من بعد زایمانم دچارش شدم.البته قبل بارداری هم تو ایام پری  متورم میشدن ولی بعد زایمانم متورم شد ...

صبر کنم خونریزی تموم شه بعد برم دکتر مشکلی ایجاد نمیکنه ؟آخه متورم شده واقعا برای اولین بار این اتفاق برام میفته

مشکلم اینه چندساعت بعد اینکه یهوییمتورم شد پریود شدم نمیتونم توی آب گرم بشینم و این شدیدا نگرانم نمی ...

شلنگ اب گرم رو بگیر بخوت اروم ماساژ بده 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

صبر کنم خونریزی تموم شه بعد برم دکتر مشکلی ایجاد نمیکنه ؟آخه متورم شده واقعا برای اولین بار این اتفا ...

از من همیشه موقع پری متورم میشن .اندازه یه بادوم .ولی نگران نیستم .اگه زیاد درد نداری نگران نباش .از من یه شب ب حدی درد گرفت که اصلا نتونستم بخابم

تاثیری داره؟این حالت خون آب متورم چطور رفع بشه؟ زشت نیست تو دوران ماهانه برم دکتر برای معاینه؟؟؟

یعنی از غده ها بارتولن خون آبه میاد؟؟؟؟

تاثیری داره؟این حالت خون آب متورم چطور رفع بشه؟ زشت نیست تو دوران ماهانه برم دکتر برای معاینه؟؟؟

اره من بهتر میشدم 

ن درد ندارم ولی خب ملتهب یعنی دست میزنم اون حالت 

نگران نباش .خوب میشه

نمیدونم اما تورمی ک داره حالتی ک انگار داخلش خون و آب تجمع پیداکرده

اره معمولا عفونت باعث التهابش میشه