2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه میری؟ 

زبان سال چندم؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
ب هیج عنوان کلاس رو ..وقت تلف کردنه .خیلی کند پیش میرن.توی خونه خود خوان بخون خیلی بهتره

خودمم همینو میگم ولی تو خونه تنبلی میکنم نمیخونم این معلمه هم خیلی پیشرفته درس میده اصن نمیفهمم چی میگه🥲

منم صفرم 

بااینکه قبلا ی مدت کلاس زبان رفتم اما هرچی بود پریده 

دو سه سال از درس دور بودم 

الان میخوام برم دانشگاه نمیدونم چجوریی زبان پاس کنم 

البته میخوام برم کلاس زبان که زود مدرک میدن 

حس میکنم سنم رفته بالا زشته تو این سن برم از اول شروع کنم خجالت میکشمممم واینکه میترسم برم کلاس زیان بازم هیچی نفهمم قبلا سر کلاس زبان هیچی نمیفهمیدم کلش بازی میکردم😂

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
خودمم همینو میگم ولی تو خونه تنبلی میکنم نمیخونم این معلمه هم خیلی پیشرفته درس میده اصن نمیفهمم چی م ...

دوستم چهار ساله زبان میره کلاس.من خودخوان میخوندم.واسه امتحان نهایی سال دوازدهم(برای کنکور)اون15شد من ۱۸ امتحان سختی بود..برنامه ریزی کن قشنگ تو خونه بخونی.برات مهم باشه تنبلیتم میذاری کنار.روزی 50تا واژه یاد بگیر ..روزی یه گرامر.

منم صفرم  بااینکه قبلا ی مدت کلاس زبان رفتم اما هرچی بود پریده  دو سه سال از درس دور بود ...

هوفف

دوران مدرسه رو چطور گذروندی؟

من عقبم خیلی خجالت میکشم پیش بقیه

دوستم چهار ساله زبان میره کلاس.من خودخوان میخوندم.واسه امتحان نهایی سال دوازدهم(برای کنکور)اون15شد م ...

ازچه منابعی میخوندی؟چ کتابی؟

ماییم و شب تار وغم یار و دگر هیچ، صبر کم 
دوستم چهار ساله زبان میره کلاس.من خودخوان میخوندم.واسه امتحان نهایی سال دوازدهم(برای کنکور)اون15شد م ...

میشه بگید از چی شروع کردید؟ با برنامه خاصی جلو رفتید؟

ازچه منابعی میخوندی؟چ کتابی؟

از کتاب خاصی استفاده نکردم .من بیشتر لغت میخوندم(جزوه ای ک دبیرمون اماده کرده بودنو پرینت گرفتم کلی لغت داشت حفظ میکردم)الانم کتاب504رو میخونم روزی30لغت حفظ میکنم..توی پیجا اینستاگرام اصلاح یاد میگیرم 

میشه بگید از چی شروع کردید؟ با برنامه خاصی جلو رفتید؟

لغت خیلی مهمه..حتی بیشتر از گرامر..زیاد لغت حفظ کن در کنارش کم گم گرامر هم بخون.روزی1ساعت زبان کافیه..کلاس چندم هستی؟ببینم جزوه ای ک دارم بدردت میخوره یا ن

چجوریی خود خوان زبان خوندی؟ 

یدونه فامیل های ما خود خوان خوند آیلتس گرفت رفت ایتالیا 

باید که قبلا کلاس نرفته بود و.... 

من برنامه واسه زبان خوندن نصب کردم چقدر جزوه اینا از گوگل از قواعد گرامر و... دان کردم 

اما نمیخونم نمیدونم از کجا شروع کنم و....

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
چجوریی خود خوان زبان خوندی؟  یدونه فامیل های ما خود خوان خوند آیلتس گرفت رفت ایتالیا  با ...

ببین لغت خیلی مهمتر از گرامره..دایره ی لغاتت ک بالا باشه منظورتو دست و پاشکسته هم میتونی برسونی حتی اگر گرامر بلد نباشی.روزی 50تا کلمه یاد بگیر بعد از 4ماه تمام کلمه ها رو بلدی بعد از اون کم کم رو گرامرت کار کن یه ساله قشنگ میشه حتی آیلتس گرفت اگر اراده داشته باشیم.فیلم های خارجی رو هم نگاه کن کم کم البته با زیر نویس 

چجوریی خود خوان زبان خوندی؟  یدونه فامیل های ما خود خوان خوند آیلتس گرفت رفت ایتالیا  با ...

من کتاب ۵۰۴رو میخونم الان..روزی ۳۰لغت (کلمه هاش ضروریه)برنامشم نصب کن باهاش پیش برو