2777
2789
عنوان

موفرفریااا😂💔

327 بازدید | 47 پست

وای چقدر روی مخمههههه موهامم میرم حموم در میان فرفرفرفررررر بعد شونه کنم وز میشه میرههه رو هواا😔😂 همش موهام بافتس😂

برا صاف کردن مو  غیر کراتینه و اتو مو که دعن آدم سرش صاف میشه راه دیگه نی؟ آخه شنیدم کراتینه خیلی عوارض داره و موها می‌ریزه و اینا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل مال من😂من می‌خوام موس مو بگیرم بزنم موهام فر بمونه دیگه وز نشه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

هیچ راهی نداره، رو من فقط کراتین جواب میده، الان موهام کراتین نیس دیشب برا عروسی دو ساعت با اتو صاف کردم آخرشم تو عروسی فر شد خیلی رو مخه🤦‍♀️

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

من دیگه می خوام صاف ژاپنی کنم از شرشون خلاص بشم،،تمام عوارضش هم به جون می خرم،،فقط اینا دیگه نباشن.😫😫

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من سعی میکنم به موهای فرم ماسک و سرم بزنم خوش حالت شه وگرنه به قول تو شونش که میکنم میره رو هوا
یه وقتایی میگم ااگه ازدواج کنم شوهرم موهای تازه از حموم دراومدمو ببینه طلاقم میده  
ولی در کل موهامو دوست دارم  

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اسم کاربریمو بخون میفهمی تنها نیستی 😂

هیبب خیلی سخته من همیشه تو حموم یا وقتی میام بیرون هنوز موهام خیسه شونه میکنم بعدش فر میشه باز شونه میکنم وز میشه میبافم بعد دو روز موج‌دار میشه😂😂

مثل مال من😂من می‌خوام موس مو بگیرم بزنم موهام فر بمونه دیگه وز نشه

بنا بر تجربه
لطفا در کنار موس ابرسانم بگیر
موس خیلیی مو رو خشک میکنه ..موهارو خوش حالت میکنه ها ولی ابشو میگیره..تنها نزن با ابرسان بزن  

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ععععع سیلاممممم گوگولبییییی خوبییییی 😍😂😂❤️ اره چرا یادم میاد اتفاقا فک کردم من فراموش شودم😔😂

ای جانم😂❤

خوشگلم هشتمی؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)