2777
2789
عنوان

من حسودم؟!🥲

188 بازدید | 26 پست

نمیدونم شاید حسودم شایدم حق دارم شمابگین

من از وقتی یادم میاد ازهمه ی دختردایی هاودخترخاله هام قشنگتربودم ازهمه شون باهوش تربودم اهل درس و دانشگاه بودم اونم هیچی به هیچی اون موقع که اوناتاسرکوچه نمیتونستن برن من رفتم سرکار

ولی الان چی؟همه شون ازهمه نظرازمن بهترن انقدر به خودشون میرسن همه دماغا عمل موها رفت صورتا ژل زده ولیفت شده وفلان همه باشگاه میرن و...من چی؟!هشتم گرو نهمه 

راستش اونارومیبینم حالم بدمیشه بخدا خیلیی دوسشون دارم ولی همش‌ ازخودم میپرسم مگه من چی کم داشتم؟!اونا ازدواج هاشون انقدر خوب شوهرای پولدار اون یکی نامزد خوب خرج همه چیشومیده اون یکی مامان باباش واسش سنگ‌تموم میزارن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد کردم عزیزم ولی نامزدمم مثل خودمه خیلی ادم خوبیه ولی دوتامون توهمین وضعیتیم

به ظاهر زندگیشون خیلی دقت نکن 

اینقدر همه مشکل دارن تو زندگی 

تویی که توی نی نی سایتی خیلی دیگه این موضوع باید درک کنی که همه چقدر مشکل دارن ولی رو نمیکنن نمیتونن بگن

تو ایاقتت ازدواج بهتر ازوناس اگه اخلاقتم بهتر باشه

نمیخوام تعریف کنم خدایی نمیگم اوناهم اخلاقاشون بده اوناهم واقعاخوبن تقریبادریه حدیم ولی کلا خانواده ما سطح فرهنگمون ازاونابالاتره هم مامانم شاغل بوده هم بابام اونا کلاخونه شون پایین شهره همیشه سطح زندگیشون ازماپایینتربوده

من فکرمیکنم بخاطراختلاف پدرومادرم زندگیمون اینطوری شده...

چرا فکرمیکنی داغونه

هرروز بین مامان بابام دعواست 

دوروز پیش حالم بدشدرفتیم بیمارستان بخاطرپولش منو برگردوندن

داداشم هرروز توخونه دعوا راه میندازه

یکساله نامزدم هنوز هیچکاری نتونستیم بکنیم

به ظاهر زندگیشون خیلی دقت نکن  اینقدر همه مشکل دارن تو زندگی  تویی که توی نی نی سایتی خی ...

نمیدونم واقعا شاید حق باشماست

ولی خب اینومطمئنم باطن زندگی منم داغونه داغونه

کل خونه زندگیمون روهواست

یه وقتا خودمم باورنمیکنم چطوری هنوز سرپاهم وحفظ ظاهر میکنم

هرروز بین مامان بابام دعواست  دوروز پیش حالم بدشدرفتیم بیمارستان بخاطرپولش منو برگردوندن دادا ...

شما بخاطر اختلاف خانوادت اینجوری .به نظرم بشین باهاشون حرف بزن

نمیخوام تعریف کنم خدایی نمیگم اوناهم اخلاقاشون بده اوناهم واقعاخوبن تقریبادریه حدیم ولی کلا خانواده ...

اینکه پایین شهرن دلیل بر این نیست که ازدواج خوبی نکنن . و همینطور تو مثلا وسعت بهتره دلیل نمیشه صد درصد ازدواج خوبی کنی. 

ازدواج یک انتخابیه و همش بستکی به خودت داره .  ولیجایی که به دنیا اومدی وضع مالی رنگ پوست اینا خارج از انتخاب خودته و قابل مقایسه نیست

برا بقیه خیر و برکت بخوا که به خودتم برگرده. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂