2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونه چون کلی رژیم گرفتیم برا جنسیت

سه بار رژیم گرفتم برا جنسیت و اقدام هام رو لحاظ کردم، هر سه بارداری ناموفق شد

آخرین بار اصلا اقدام نبودم و یک رابطه یک روز قبل تخمک گذاری داشتم و الان پسر کوچولوم رو نامه🥰😍 نه رژیم داشتیم، نه کیت و سونو و.... فقط یک رابطه ی با احساس بود و فرداش شب تب و لرز کردم و فهمیدم تخمک گذاری مه و چند روز قبل موعد با تیر کشیدن تخمدانم شک کردم به بارداری

سه بار رژیم گرفتم برا جنسیت و اقدام هام رو لحاظ کردم، هر سه بارداری ناموفق شد آخرین بار اصلا اقدام ...

بسلامتی عزیزم یعنی قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشیم

رستا زندگیم
بسلامتی عزیزم یعنی قبل تخمک گذاری اقدام داشته باشیم

بله باید حداقل دوازده ساعت قبل تخمک گذاری رابطه باشه تا در زمان آزاد شدن تخمک اسپرم در اون محیط باشه و زود لقاح انجام بشه... اگه اسپرم قدرت کافی باشه و مولد های ایگرگش زیاد باشه در بیست و چهار ساعت قبل الی دوازده ساعت حدودی بعد تخمک گذاری امکان پسر خیلی بالاست...

ولی از من به شما توصیه ، این ها همه اش حرفه، در روز های تخمک گذاری استرس خودتون و شوهرتون رو کنترل کنید، آرامش داشته باشین، رابطه خیلی اکتیو داشته باشین اثرش بیشتر از رژیم و دو دو تا کردن ها هست.

این برنامه ریزی ها باعث ایجاد استرس میشه و رابطه لذتبخش نمیشه و سرعت حرکت اسپرم پایین میاد و نتیجه اش هم یا عدم بارداری، یا خدایی نکرده بارداری ناموفق و یا جنسیت دختر میشه.

سلام عزیزم 

میشه جنسیت نی نی منم بگی 

۱۳۷۸/۰۴/۳۱ تولدم

۸ و ۶ شهریور ۱۴۰۲ هم اقدامم بود 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

🔥لگ چرم کمر گنی 🔥

داخل مخمل اورجینال مارک هیوا

✅ کمر ۱۰ سانتی متر

✅ سایز لارج  از ۳۸ تا ۴۰

✅ سایز ایکس لارج از ۴۰ تا ۴۴

✅ سایز دو ایکس لارج از ۴۴ تا ۴۸

❇️ قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

🛑 قیمت 375 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول-دسته/لگ-چرم-هیوا/