2777
2789
عنوان

درگیری

112 بازدید | 4 پست

سلام شوهرم رفت به مامانم گفت که دوتا تلوزیون بگیرم قسطی ماهی 2و 900مامانم گفت باشه حالا بابام مخالف بود .گفت ببر تلوزیونو پس بده حالا این وسط شوهرم پول تلوزیونو داده به مامانم گفته قسطی بده .حالا میگه من 20تومن ضرر کردم .قبلا مثل اینکه 11تومن به  مامانم قرض داده دوماه میشه میگه به مامانت بگو پسش بده تا یک ماه دیگه .هیچ وقت به من چیزی نمیگه خودش میره یکاری میکنه تهش اینجوری میشه همه ی حرفا و فحشاشو من باید بخورم😥

الان به مامانم بگم که اون 11تومنو پس بده؟! 

کاش بشه ی بار دیگ بفهمم چی گفتی

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم شوهرم رفته دوتا تلوزیون خریده قسطی ماهی ۲و نهصد ولی بابام گفته نمیخام پسش بده

خب مادرتون باید مشورت میکردن با پدرتون . حالام ب شوهرتون بگین خودش خیلی اروم و محترمانه از مادرتون بخواد اون مبلغ رو پس بده

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم