راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیز دلم بهتره به خاطر شرایطت تصمیمی بگیری هم این دنیا هم اون دنیا برات بهترین باشه.چند مدت سختی کشیدی این چن مدت درس خوندنت هم تحمل کن بعد کم کم خودتو جمع و جور کن.خودکشی اون دنیا هم تو عذابی، خودت میگی این دنیا سختی کشیدی پس این چن مدت رو تحمل کن تا هم این دنیا هم اون دنیات خوب باشه
ولی روزای خوبمو داره جهنم میکنه با حرفاش چی؟هی۰وقت نمیبخشمش ترسو نیستم ولی امیدوارم خدا منو ازش بگیر ...
حرفه خودت میگی حرفففف.میگذره.گوش نده سعی کن کار کنی نشغول باشی خونه بودن خودش ادمو افسرده میکنه.من نمیدونم ادم با ادم فرق میکنه شاید من زیادی خوش بینم یا مادرم با مادر شما فرق داره.نمیدونم ولی من امکان نداره کسیو هیچ وقت نبخشم.خوب دختر خوب؟نبخشیدن دل خودتو پر کینه میکنه.ببخش، اروم باش،به دل بگیر ولی فرداش که بیداز شذی خوب باش،چیزس اذیتت کرد اهنگگوش بده،بخواب،بزو بیزون،ولی نذار چیزی ناراحتت کنه
شوخ طبعی؟ کاملا جدی بود مگ بچم فرق شوخی و جدی ندونم
ببینید بعضی مواقع مادر ها یه حرف هایی می زنند ولی ته دلشون چیزی نیست، کدوم مادر خوشبختی فرزند خود را نمی خواد؛درسته یه سخنی گفته ولی شما هم به دل نگیر و بی خیال باش،موفق باشید
میدونی اونیکه خودکشی میکنه بخاطر تصمیم غلطش بعد کار پشیمون میشه ولی چون تو تنهایی اینکارو میکنه وکسی پیشش نیست تا آخرین نفسش چقدر زجر میکشه و پشیمونه.میدونی تازگی یکی خودکشی کرده که میگن چون پشمون شده و میخواسته نمیره طفلی ۲ساعت جون داده😭😭پس گلم صبر کن تا تموم شدن درست بعد به امید خدا و تلاش خودت زندگیت خوب خوب میشه