2777
2789
عنوان

خودکشی

217 بازدید | 30 پست

۲۱ سالمه وقتی دوسالم بود پدرمادرم از هم طلاق میگیرن

تو هر دعوایی مامانم بهم میگ تو پدر نداری عقده ای شدی 

کاش پیش بابات زندگی میکردی 

مگه بابات بهت پول میده فلان چیزو میخوای

خسته شدم واقعا هردفعه تصمیم به خودکشی میگیرم ولی جرئتشو ندارم 

21 سالتونه بچه ک نیستین

باید کمک خرج مادرت باشی نه هی رو اعصابش راه بری 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودکشی نکن عزیزم انتخاب اشتباه پدرومادرت به تو ربطی نداره اتفاقا این تویی که باید به مادرت بتوپی سعی کن جوابشو قانع کننده بگی ساکت نباش در برابر حرفاش 

اگه برات مقدوره برو سرکار فروشندگی منشی گری یا یه هنر ومهارتی یاد بگیر تا بتونی درامد داشته باشی اگه دوس داشتی می تونی درس بخونی کنکور بدی دانشگاه یه شهر دیگه بری

جرئت نداشتن بهترین چیز ممکنه بنظرم توو این مورد.اینجا باید ترسو بود.

ببین عزیزم هممون روزای خوب و بد داشتیم ولی زندگی قشنگه با همه بدیاش.هون مامانی که این حرفارو میزنه خدایی نکرده نباشی میمیره.دعوا و بحث بین هر مادر و فرزندی هست.ببین یه نسل اختلاف داریم توو همه چی.حتی روحیاتمونم فرق میکنه.نباید جا زد.اصلا بنظرم بدترین اتفاق زندگی ام نباید فکر ادمو سوق بده به همچین چیزی. ببین همه چی میگذره.هیچی موندنی نیست توو این دنیا.حتی خودمون.پس بسپار به زمان تا بگذره.دلت اروم 💌

لنگه باباتی 

اینا حرفایی ک زیاد شنیدیم بیخیال 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مگه از 7 سالگی به بعد حضانت فرزند با پدر نیست؟ 

سلام طبق قوانین جدید 

دختران از ۹ سالگی و پسرها از ۱۴ سالگی حق انتخاب دارند که با پدر زندگی کنند یا مادر،موفق باشید 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

تا قبل از این سن با کی باید باشند ؟ مادر ؟

تا زمانی که شیر خوار هست با مادر و بعد از آن بستگی به صلاحیت دارد، در ضمن تا ۱۸ سالگی اگر با مادر باشند مخارج فرزند با پدر می باشد و در خصوص دختران تا زمانی که مجرد هستند، مخارج زندگی آن با پدر می باشد 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز