2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای من ان تی و انومالی هردو گفت پسره و پسر هم‌ بود 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
برا من آنومالی گف پسره 

بسلامتی عزیزم خدا حفظش کنه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم میشه بگی چیکار کردی پسر شد من دوتا دختر دارم الان ناخواسته باردار هستم خیلی دوست دارم پسر باشه

هیچی عزیزم رژیمی چیزی نداشتم ،چون بچه اولم بود ،کار خاصی نکردم ،ایشالاک یه پسر کاکل زری تو دلت باشه عزیزم

هیچی عزیزم رژیمی چیزی نداشتم ،چون بچه اولم بود ،کار خاصی نکردم ،ایشالاک یه پسر کاکل زری تو دلت باشه ...

مرسی عزیزم ❤️ امیدوارم حالا که ناخواسته شده خدا منو به مراد دلم برسونه البته بگم دختراموخیلی دوست دارم دوست دارم یکی از دوقلوها پسر باشه خیلی دوست دارم اون یکیشم دختر باشه برام دعا کن

سلام عزیزم .خوبی

خدا گل پسرت و برات نگه داره❤️ ایشالا سالم بیاد بغلت ❤️🌺

دیدم زیر تاپیکم پیام داده بودی یکم حالم خوب نبود نمیومدم اینجا 

گفتم بیام حالتو بپرسم